Украинската страна няколко часа обстрелва Донецк с реактивни системи за залпов огън

Украинската страна няколко часа обстрелва Донецк с реактивни системи за залпов огън
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    10.12.2022
  • Share:

Украинската страна няколко часа обстрелва Донецк с реактивни системи за залпов огън. Нападението започва в края на работния ден, когато хората се прибират от работа. Ударите са нанасяни безразборно по многолюдни места.

 

Снарядите разрушават жилищни сгради, търговски център, пазар, църква, зданията на Техническия университет и на Художествения музей. Броят на убитите мирни граждани варира между 6 и 10. Това са обикновени хора… Мъж, чакал на светофара… Жена мерела дреха в магазина… И край. Врагът решил, че те нямат право да живеят.

 

Защото са руснаци.

 

Горе - долу по същото време в софийския храм «Свети Николай Чудотворец» митрополит Антоний (председател на Отдела за външни църковни връзки на Московския патриархат на РПЦ) отслужва празнична литургия. Сред богомолците е и посланичката на Руската федерация Е. Митрофанова. Отличен повод да отровиш светлия ден на страната, която ти дава подслон, храна и всевъзможни грижи! А също така – да отработиш хонорарите, плащани от господарите! Около църквата се събира дежурната агитка от украински дезертьори и нашенски потурнаци … Отбор лекета, способни единствено да квичат до небесата и да нападат беззащитни жени.

 

 

Какво дирят у нас укронацистите?

 

Там, откъдето потропват с копитца, не ги заплашва нищо – братушките, за разлика от американците и останалите високонравствени натовци, не сриват със земята градове. И щом толкова радеят за своята земя, взета под аренда от сина на Байдън, нека отиват на фронта или да работят във военните заводи! В краен случай може да продължат да копаят Черно море. Но не! В момента свинолюбците изпълняват важна роля. Брюкселската администрация им позволи да плъзнат из целия ЕС, за да направляват политиката на приелите ги държави в правилното русло. Те са гвардията на глобалистите, ламтящи да поробят Русия.

 

 

Избягалите от кочината налагат своите гнуснави порядки във всеки ъгъл, до който се доберат. И смешното и жалкото е, че тези неприятни розови същественца искрено вярват, че целият свят им е длъжен.

В Донбас НАТО воюва срещу Русия. А посредством украинизацията на обществата в ЕС бива налаган нов светоглед. Изкривяват действителността. Обявяват доброто за лошо. Хвалят извратеното и злото. Това разрушава човешката същност. И ако сраженията на бойното поле не приключат, както трябва, един ден ние с почуда ще открием, че сме се превърнали в неприятни розови същественца… Чакащи свинореза на господаря.

Станете почитател на Класа