Мащабна бомбардировка на предните позиции на ВСУ в Бахмут

Мащабна бомбардировка на предните позиции на ВСУ в Бахмут
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    16.12.2022
  • Share:

Покрайнините на Бахмут горят след мащабна бомбардировка с артилерия и танкове.

 

 

Въпреки факта, че в момента няма съществени промени в ситуацията в Бахмут, укрепените райони на украинската армия са подложени на мащабни бомбардировки с оръдия и реактивна артилерия и редовен обстрел от танкове. Един от тези видеоклипове се появи в мрежата, пишат агенциите.

На видеокадрите можете да видите последствията от мащабни удари в покрайнините на Бахмут. В резултат на множество удари, позиционният район на украинските военни е почти изцяло обхванат от пламъци.

 

01уууй

 

Освен това, което е много забележително, ударите не бяха нанесени в района, а по линията на отбраната на украинската армия. Това може да означава, че новата тактика е постепенно да се разрушат отбранителните укрепления, за да се изтласкат украинските войски в западна посока.

Видеозаписът също така показва наличието на танкове и реактивни системи за залпов огън, които най-вероятно могат да нанесат удари.

 

001асее

 

Преди няколко дни стана известно, че въоръжените сили на Украйна са започнали да подкопават пътни и железопътни мостове, като по този начин се опитват да спрат руската офанзива както към самия Бахмут, така и по други направления.

Станете почитател на Класа