Сестрите Каили смесват бизнеса и политиката

Сестрите Каили смесват бизнеса и политиката
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    27.12.2022
  • Share:

Между 14 и 17 ноември в Брюксел се проведе така наречената „Европейска технологична среща на върха“ по инициатива на тогавашния вицепрезидент на Европейския парламент Ева Кайли. Датата може да е скорошна, но сега изглежда цял живот далеч за Кайли

 

 

Между 14 и 17 ноември в Брюксел се проведе така наречената „Европейска технологична среща на върха“ по инициатива на тогавашния вицепрезидент на Европейския парламент Ева Кайли.

Гръцката евродепутатка сега е в затвора като доказателство за корупция в така наречените Катаргейт. Погледнато назад, тази среща на върха е забележителна с две неща: подкрепата на Kaili за определен софтуер, който сканира интернет чат стаи за файлове, съдържащи детска порнография, и участието на компания, наречена ELONTech. Последната се контролира от неправителствената Made Group, регистрирана в Атинската търговско-промишлена камара и която е 90% собственост на сестрата на Кайли Манталена, пише "Катемарини".

Както вече стана известно, Ева Каили ще прекара празниците в затвора, въпреки призивите на партньора й Франческо Джорджи, който също е арестуван по същия корупционен скандал, да я освободят да гледа детето им. 

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа