НАТО: «Дайте още оръжие на ВСУ и ще победим. Законно е, че ВСУ удря по обекти в Русия»

НАТО: «Дайте още оръжие на ВСУ и ще победим. Законно е, че ВСУ удря по обекти в Русия»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.12.2022
  • Share:

В НАТО не си пият хапчетата, докато например  Киевския режим прекалява с тях, но резултатът е еднакъв- безподобна глупост, която влече опасност за цяла Европа и света.
Нека разгледаме поредното болезнено заявление на главния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

 


НАТО: "Дайте още оръжие на ВСУ и ще победим. Законно е, че ВСУ удря по обекти в Русия"

 

 

Военната подкрепа на въоръжените сили на Украйна от Северноатлантическия алианс (НАТО) ще помогне за бързо постигане на мир между Русия и Украйна. Това заяви генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг.

„Колкото и парадоксално да звучи, но военната подкрепа за Украйна е най-краткият път към мира“, каза той.

Генералният секретар на алианса добави, че Русия трябвало да се увери, че е невъзможно да постигне целите си в Украйна. Подобно развитие на събитията може да доближи мирните преговори, смята Столтенберг.

Той също така намекна, че смята атаките на въоръжените сили на Украйна срещу военни съоръжения в Русия за законни, като обяви правото на всяка страна на самоотбрана, предава агенция dpa.

Преди това американският подполковник в оставка Даниел Дейвис заяви, че Вашингтон е оказал незначителна помощ на Киев след посещението на украинския лидер Владимир Зеленски.

Европа изпълнява всички указания на САЩ по повод оказването на така наречената «военна помощ» на Украйна, без да си дава сметка какви са последствията… Европа трябва да се събуди и да излезе от сектата на ЕС и НАТО, а оставките на оръжия за ВСУ трябва да спрат
Това, което говори Столтенберг показва, че в НАТО съвсем вече са минали всякакви граници и НАТО иска война. Война, която Русия предотвратява, а ако все пак избухне- ще приключи.
Продължаваме да следим обстановката и да ви информираме, очаквайте подробности

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа