Медведев: Киев отказа примирие по Рождество. Свинете нямат никаква вяра

Медведев: Киев отказа примирие по Рождество. Свинете нямат никаква вяра
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    07.01.2023
  • Share:

"Според мен повечето ни военнослужещи, участващи в специалната военна операция, спокойно са си отдъхнали, чувайки отказа. По-малко проблеми и лукавство", добави бившият президент и премиер на РФ

 

 

Според зам.-председателя на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, отказвайки предложеното от Москва коледно примирие, Киев е отхвърлил протегнатата му "ръка на християнско милосърдие", но това означава само "по-малко проблеми" за руските войски, предадоха ТАСС и БТА.

"За великия празник на украинците бе протегната ръка на християнско милосърдие. Ръководителите им я отхвърлиха. Според мен повечето ни военнослужещи, участващи в СВО ("специалната военна операция", както Кремъл нарича войната в Украйна – б. р.), спокойно са си отдъхнали, чувайки отказа (. . .) да се спре огънят по Рождество. По-малко проблеми и лукавство", написа днес бившият президент и премиер в Телеграм.

Медведев отбеляза, че му е жал за хората, изгубили възможността да идат на църква.

"А пък свинете нямат никаква вяра, нито вродено чувство за благодарност. Те разбират само от груба сила", добави той.

Според зам.-шефа на руския Съвет за сигурност Западът използва тъкмо това, за да "дресира" Киев – и ще продължи да го прави.

"Даже малограмотната германка Бербок и редица други надзиратели в европейския свинарник се осмелиха да измрънкат, че примирието е недопустимо. Е, наследниците на нацистите никога не са жалили нито хората, нито животните. Не могат да се променят…", заключава Медведев.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа