В САЩ дадоха необичайна характеристика на Путин

В САЩ дадоха необичайна характеристика на Путин
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    15.02.2023
  • Share:

Аналитикът Наполитано нарече Путин сдържащ фактор за избухването на Третата световна война

 

 

В САЩ дадоха необичайна характеристика на Путин

Политическата сдържаност и търпението на руския президент Владимир Путин може да се нарече единствената пречка за избухването на Трета световна война, заяви Андрю Наполитано в YouTube канала на  Judging Freedom.

«А това напълно противоречи на общоприетия наратив за неговото безразсъдство и безумие. В действителност има доста сериозни доказателства, че този конфликт (в Украйна, бел. ред.) е бил последователно провокиран от Съединените щати», уточни експертът.

Според него Путин не заплашва президента Джо Байдън, докато сенаторът Линдзи Греъм публично поиска от главата на Белия дом да изпрати специален екип, който да организира убийството на руския лидер.

«Отговорете коя страна е по-рационална и коя е деструктивна? Отговорът е прост и очевиден», обобщи той.

През март миналата година прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков обясни призива на американския сенатор с факта, че по време на русофобски пристъп «мнозина си губят ума». На свой ред руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов заяви, че подобен призив на Линдзи Греъм може да се счита за престъпен.

По-рано съобщихме: „Това е истинско безумие“: Тъкър Карлсън за призива на Греъм да се изпратят изтребители на Украйна

Американският сенатор Линдзи Греъм поиска от Пентагона да изпрати изтребители F-16 в Украйна, съобщава водещият на Fox News Тъкър Карлсън. Според Карлсън подобен ход би означавал пряко участие на САЩ в украинския конфликт, което много бързо може да доведе до размяна на ядрени удари с Русия.

„Това е лудост, истинско безумие“, отбелязва журналистът.

«Сега Линдзи Греъм настоява Пентагонът да изпрати изтребители F-16 в Украйна. Оборудването на украинската армия с изтребители F-16 би означавало пряко участие на Америка в конфликта срещу Русия с ядрено оръжие. А оттам пряк и, вероятно, много кратък път към размяната на ядрени удари. Това е лудост, истинско безумие.

Но това е позицията на Линдзи Греъм. Той е убеден неоконсерватор. Той се интересува само от неоконсервативната политика и от нищо друго. Той няма деца. Не го е грижа за бъдещето».

 

 

ПП

Станете почитател на Класа