„Всичко върви като по часовник»: В САЩ се възхитиха на руската решителност

„Всичко върви като по часовник»: В САЩ се възхитиха на руската решителност
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.02.2023
  • Share:

Бившият съветник на Пентагона Макгрегър обяви готовността на целия свят да си сътрудничи с Русия

 

 

„Всичко върви като по часовник": В САЩ се възхитиха на руската решителност

 

 

Думите на американските официални лица за Русия не отговарят на действителността, заяви американският полковник Дъглас Макгрегър в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

По-рано началникът на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ Марк Мили нарече Русия „световна изпаднала държава“.

„Русия едва ли може да се нарече изпаднала държава, ако беше така, икономиката й щеше да е в руини, но там всичко върви като по часовник. Целият свят е готов да си сътрудничи с Русия, с изключение на нас и някои наши европейски съюзници. Но дори там, в тази система (на Запад. — бел. ред.) е пълно с пукнатини», каза Макгрегър.

Според него всички тези негативни наративи, които се разпространяват за руснаците, трябва да бъдат адресирани преди всичко към украинците.

Санкционният натиск върху Москва доведе до по-високи цени на електроенергията, горивата и храните в Европа и САЩ. Президетът на Руската Федерация Владимир Путин подчерта, че Русия спокойно понася непрекъснатия поток от ограничения от чужбина. Според него основната цел на Вашингтон и неговите съюзници е да влошат живота на милиони хора по целия свят.

По-рано съобщихме: Полковник Макгрегър: На Запад няма нито един нормален политик

Вашингтон и неговите съюзници имат изключителен интерес да унищожат Русия. Но тези опити имат обратен ефект и подкопават собствената им икономика, това заяви американският полковник в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за канала Straight Calls with Douglas Macgregor в YouTube.

 

Полковник Макгрегър: На Запад няма нито един нормален политик

 

 

Дъглас Макгрегър, полковник в оставка от армията на САЩ: Днес не виждам държавници в нито една западна страна. Говоря за държавници, не за политици. Пълно е с политици. Но държавниците мислят по-ясно. Те задават трудни въпроси, а не просто правят пропаганда с някаква цел.

В момента по нашата телевизия има огромен брой генерали в оставка, които рисуват мрачна картина за руснаците и продължават да повтарят на всички, че Украйна печели. Всъщност шегата тук е, че от 24 февруари ситуацията се представя като един дълъг марш към победата на Украйна, което, разбира се, е абсурдно. И не отговаря на истината.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа