В САЩ споделиха защо американците искат да видят Путин като свой президент

В САЩ споделиха защо американците искат да видят Путин като свой президент
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    11.03.2023
  • Share:

TAСC: Американците искат Путин за свой президент заради неговите лидерски качества

 

 

В САЩ споделиха защо американците искат да видят Путин като свой президент

 

 

Популярността на Владимир Путин в САЩ расте и американците биха искали такъв президент за страната си, счита наблюдателят на American Thinker Лора Уелингтън.

„Много американци започват да виждат Путин като герой – какъвто президент биха искали те самите“, пише журналистката.

По-рано популярността на руския лидер на Запад се ограничаваше до неговия «брутален» имидж в резултат на снимките, направени по време на спорт или «езда без тениска», добавя авторът.

След това обаче американците започнаха да забелязват лидерските качества на Путин, който, според автора, «се грижи за страната и народа си много по-силно», отколкото властите в САЩ.

Друга причина за нарастващата популярност на президента на Русия е недоверието към Байдън и недоволството от политиката му. Според автора американците уважават предаността на Путин към Русия, докато американският лидер не действа в интерес на страната си. Това е доказателство за високата оценка на действията на Путин и провала на Байдън като държавен глава.

Неотдавнашните социологически проучвания показват, че шест от десет американци считат, че Байдън не е постигнал почти нищо и страната върви в грешна посока.

 

 

 

ПП

Станете почитател на Класа