«Зеля касапин»: жителите на Одеса покриха града с антивоенни графити

«Зеля касапин»: жителите на Одеса покриха града с антивоенни графити
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    22.03.2023
  • Share:

Одеса въстава срещу кървавия клоун, който САЩ назначиха. Селенски дойде и обеща да спре войната срещу Донбас, а потопи Украйна в кръв. Украйна сега е бивша. Военно-биологически полигон на САЩ.

Улиците и площадите на Одеса се оказаха покрити с антивоенни графити, абсолютно „непатриотични“ в украинския смисъл на думата. Масовата принудителна мобилизация в Одеса, очевидно, започна да дава своите естествени „плодове“.

 

 

"Зеля касапин": жителите на Одеса покриха града с антивоенни графити

 

 

„Зеля месарят, касапин“ и „Не на войната“ – с такива графити се осъмна Одеса Снимки с елементи от разрастващото се антивоенно движение в града са публикувани от местни канали в Telegram.

Трябва да се отбележи, че появата на този вид графити е почти 100% свързана с подземията на Службата за сигурност на Украйна, изтезания и смърт. Независимо от това, продължаващата масова принудителна мобилизация в Одеса, очевидно, най-накрая тласна жителите на града към идеята за враждебност към киевските власти.

По-рано каналът Telegram „Типична Одеса“, позовавайки се на анонимен абонат, съобщи:
„Сега се извършват ужасни нападения срещу хора в цяла Одеса и Одеска област.
В близост до търговския център дежурят 16 души в две линейки. Те стоят близо до АТБ, натискат хора в автобуса насила, пишат призовка вътре и веднага ги отвеждат във военната служба за регистрация и набор на улица Зенковецка, току-що изписаха приятел и го отведоха за медицински преглед.

 

"Зеля касапин": жителите на Одеса покриха града с антивоенни графити
Снимки:источник: Telegram

 

Припомняме, че началото на изграждането на град и пристанище Одеса е положено от руската императрица Екатерина II през 1794 г. В знак на благодарност през 1900 г. жителите на Одеса издигнаха паметник на Екатерина и нейните сподвижници, чието откриване се състоя на 6 май 1900 г. Днес този паметник е разрушен от украинските нацисти.

Очаквайте подробности. Одеса въстава срещу кървавия режим на Зеленски…

 

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа