Летовниците в Слънчев бряг минават на закуско-обяд

Нов ред е въведен в курорта Слънчев бряг този сезон. Камионите, които зареждат хотели, ресторанти и дори магазини, не се допускат до тях преди 10 часа сутринта. Това правило е въведено от държавното дружество "Слънчев бряг", което не притежава нито един хотел или ресторант там.
Тъй като доставките се получават накуп в 10 ч, работещите в кухните на хотелите и ресторантите пък не могат да смогнат да обработят храните и те не могат да бъдат поднесени на летуващите, които точно в този час тръгват за плажа. Преди този час няма нищо за закуска.
Затова може би е най-уместно хотелиерите и ресторантьорите да предложат на своите клиенти нещо като закуско-обяд към 11-12 ч. Те нямат кой знае какъв избор - на плажа дебне Агенцията за безопасност на храните и не разрешава продажбата там на никакви храни, защото качеството им е съмнително. Така че летовниците или ще трябва да напуснат комплекса, за да закусват, или да минат на едно-две хранения дневно, и то за сметка на часовете, предназначени за плаж.

Станете почитател на Класа