Алена попари Радев и Цветанов! Промяната иде през 2023 г., а Борисов...

Aстроложката Светлана Тилкова начерта политически шах - премиерът е офицер и кон, Гешев е топ, а Доган се превъплъщава във фигура, която му е удобна според ситуацията

 

 

Aстрологът Светлана Тилкова - Алена говори за развитието на политическата ситуация у нас, как Ретроградният Меркурий влияе на протестите, кога предстоят избори и ново правителство.

 

"Политическата ситуация в страната ще се развие по познатия сценарий - разделено, мразещо се общество, с възходи и спадове на противопоставянето - вербално и физическо. Докога ще бъде така - малко, многото мина. Промяната ще започне през 2023 година. Да припомня, че цялото българско общество е подвластно на изречено проклятие от българския комунистически водач Георги Димитров. Вредата, която е нанесъл на държавата, е огромна и все още сме потърпевши от нея, всички без изключения. В отворено писмо до работниците и селяните в България през 1923 година по повод Септемврийското въстание този властолюбив човекомразец е пророкувал, че това събитие с всичките му последици "ще прокара още по-дълбока кървава бразда между класата на потисниците и експлоататорите, от една страна, и трудещия се народ, от друга. Никога между тях вече не ще има мир", предрича Алена, цитирана от в. Труд.

 

 

 

Ето какво още предрича астроложката за политическото бъдеще на България:

 

 

За всеки, който има реален досег с незримия свят, това е клетва, имаща за цел постоянното разделение и прояви на омраза в българското общество. Няма нужда да си знаем историята в подробности, за да кажем, че до този момент България продължава да живее в ту затихваща, ту стигаща до крайна изява гражданска война. Обществото ни е постоянно разделено и сякаш няма сила, която да го направи единно. Имаме шанс, разбира се, защото всяка клетва е крайна. Изречената от Димитров е с давност 100 години. Даже и да има хора, които след прочитането на моите думи ще се опитат да възобновят тази клетва, това вече е невъзможно. Звездната карта на началото на протестите ни дава яснота какво да очакваме, а в множеството астрологични аспекти ретроградният Меркурий има изключително важна роля, но не в тяхна подкрепа. "Спонтанният народен бунт" провокиран от уж "обединителя на нацията", президента Радев, започна на 9 юли, ден сякаш зареден с агресията на Юпитер и Марс, очакваща една искра, за да избухне, но Марс е в позиция, подтикваща го към почивка, а не към действие. Лош избор за първи ден на протест, какъвто и да е той. Меркурий беше ретрограден до 12 юни на обед, така че организаторите сами си проиграха шансовете. Ретроградният Меркурий обезсилва парите, колкото и много да са раздадени, когато протест е в негов период. Влиянието му не е еднакво, а зависи от конфигурациите на планетите в звездната карта в деня и часа на началото на изборите, били те редовни, предсрочни, президентски, тъй че типов извод не може да бъде направен.

Предсрочни парламентарни избори са във вреда на народа

 

и в полза единствено на мечтаещите да разграбят вече натрупаното в държавата. В годишния си хороскоп за 2020 година, преди 9 месеца съм написала:"... През октомври, особено през втората половина на месеца при ретроградното движение на Меркурий няма да е лесно и на политиците, и на правителството и не е изключено някои от тях да се разделят с постовете си, а други дори светкавично да бъдат забравени. " Да уточня - политиците са не само правителството, народните представители, извън парламентарните партии, нека тези мои думи не бъдат пренебрегвани, политик е и президентът. Пак миналата съм написала в месечния хороскоп на България за юли 2020 година: "... През този летен месец няма да е лесно на правителството на България. За пореден път ще се развихри противоборство от опозицията, която цели пак и пак да срива авторитета на България, като "доказва" с лъжи и измами немощта на правителството, за да подстрекава хората към протести и засилва омразата между избирателите. Целите на грабителите на държавата са ясни, защото мразещият човек е лесно манипулируем. Само с увереност, спокойствие и съхраняване на добрия тон от страна на премиера и министрите могат да бъдат избегнати скандалните моменти, които не носят полза на никого, а ако бъдат допуснати, най-пострадал ще е народът..." Събитията се обуславят от астрологични аспекти, които подтикват към лесно манипулиране на множество хора, за да бъдат употребени в полза на мразещите ГЕРБ и Борисов, но те ще си вярват, че "спонтанно" са излезли да протестират.

Нищо спонтанно няма в настоящия протест.

 

Напротив, организиран е. Това ни разкрива звездната карта в съчетание с композитните звездни карти на 9 юли - първият ден на опита за сваляне на правителството и главния прокурор. Позицията на Лока Фортуна, планетата на материалното щастие е категорична: първо - случващото се е организирано. Второ - парите, които са раздадени на протестиращите, са в количество, неполучавано досега от "спонтанно" протестиращи. Лока Фортуна ни разкрива, че пари има достатъчно, родни и международни, а целта е пълният срив на държавата. На протестите има хора, наивно разсъждаващи, че всичко е спонтанно, но те са само фон на предварителния сценарий. Моят съвет, казано с думите на народа, е всеки да кротува с такт, търпение, осъзнатост и умереност, защото точно сега не е момент за предсрочни избори. Мечтата на хората, възбудили протеста, е да си върнат привилегията да крадат от народа. Правителството си изкарва мандата, а на следващите избори народът суверен ще даде вота си и ще избере, който е най-достоен, това е правилото. От позицията на астрологичния анализ на въпроса дали да очакваме ново правителство преди редовните избори догодина, отговорът е, че не съществува и полъх на предпоставка за предсрочни избори. Но, не бива да забравяме човешкия фактор. Първо - много налети пари - дълъг протест.

 

Второ, което за мен е по- притеснителното - държавникът Борисов

няма да допусне срива на държавата,

 

но как да контролираш Близнака в човека Борисов, който може да се почувства толкова оскърбен и страдащ от случващото се след всичко, което прави за България, че пак да направи грешен ход. Да не забравяме, че настоящият президент Радев беше избран заради поредица грешки на премиера, дали осъзнати или от инат той си знае. Бих казала, че Радев е своеобразна креатура на Борисов, тъй че призовавам премиера да е държавник, докато сърба попарата Радев. Има общо между астрологията и шахматната игра - погледът в бъдещето като брой възможни ходове и комбинации. На нея Румен Радев е цар, който иска да има свободата на царицата, да се движи навсякъде по шахматната дъска, но всъщност е пешка, удобна да застраши нечии скрит интерес. Планетите в началото на протеста ни разкриват една допълнителна информация. Каузата на Радев да спечели втори мандат е категорично обречена на провал, защото изборите са в негова година на Съдбовно подчинение, когато Съдбата ще го принуди да сведе глава. Най-важният извод е, че Радев губи изборите догодина, като се лиши от подкрепата на ДПС, която е нужна и за него, и за БСП. А БСП съветвам да потърсят отсега друг кандидат, който да подкрепят за президент. Неслучайно още преди години казах, че Илияна Йотова е по-правилният избор. Бойко Борисов е офицер и кон в едно, но понякога бърка ходовете, колкото и да е силна интуицията му, заради желанието му за добротворство и компромисност. Иван Гешев безспорно е топ, пази и стреля, презареден е с боеприпаси и енергия на пазител на закона. Ахмед Доган се превъплъщава във фигура, която му е удобна според ситуацията, но сякаш предпочита да е невидимо, но осезаемо присъствие на шахматната дъска и в никой случай цар, царица и топ. Христо Иванов е нищо друго освен пешка, дори и с нея да започва партията шах.

 

Настоящата политическа "жега" е добре планирана предварително,

 

такива са планетарните аспекти, но всички които участват в "организираните" протести, ходят не по жарава, а по мънички невидими пламъчета, които в неочакван момент ще избухнат. За случващото се съм писала миналата година: "Трудностите във вътрешен и международен план заради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимодействие с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е възможно да бъде спряно противопоставянето на институциите правителство - президент, напротив, ще нарасне. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата є половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми емоции за президента, който няма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енергия, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик... доколкото и той си го вярва. Надявам се, че с разума си премиера няма да допусне противопоставянето да избухне в крайни проявления и неочакваности във вреда на България, но и в междуличностна война, в която народа ще е унизен, а президента няма да е печеливш. Не е възможно правителството да има спокойствие и да управлява, докато имаме президент - рушител, който е прецедент в годините назад - противопоставящ всеки на всеки, постоянно критикуващ правителството. Или Румен Радев трябва да бъде отстранен от поста си, каквито астрологични аспекти съществуват в звездната карта на деня на избора му за президент, или е време да престане да говори без мисъл и разум, за да руши авторитета на цялата държава". Светът около нас не е с "широко затворени очи".

И през август няма да ни се разминат несгоди,

 

нарушаващи спокойния ни ритъм на живот, въпреки че е възможно да са далеч от опитите за смяна на правителството и политическите боричкания. Ето какво съм написала преди година:

 

"Август 2020 е месец, налагащ търпеливо понасяне на трудностите, на неочакваностите, на препятствията, които сякаш от нищото се изпречват като непреодолима стена пред всички нас. Уран и вибрация 4 целят през този месец да ни научат на смирение, уважение и нетърпимост към непочтеността. Съветът ми към МВР е в този месец да засили охраната на заведенията, на дискотеките, за да бъдат избегнати нови трагедии и затрити човешки животи заради проявата на безпричинна агресия, избликнала под влияние на алкохол и опиати или заради липсата на пари, за да бъдат купени. Алчността отново ще избуи и търсенето на лесни начини за печелене на пари води до насилствено преразпределение на територии на влияние. Август е месец на много насилие и смърт..." Разликата между сегашната ситуация като астрологични аспекти в сравнение с предишните протести срещу правителството е единствено в количеството раздадени пари и обещания за бъдещи постове. Ударението е върху парите. Освен това в настоящите "спонтанни" протести, за разлика от предходни, своя роля имат предатели в ГЕРБ и в местните структури, и в парламента, които са в тази партия от интерес, а сега вече интересът им подсказва, че бъдещите им облаги от постове се мержелеят на хоризонта очертан им от

 

Цветан Цветанов,

поредният ренегат в българския политически театър.

 

Мястото и ролята на Цветанов в настоящите протести сякаш никой не забелязва. Преди почти две години съм предупредила за тези лоялни на думи, но всъщност предатели в ГЕРБ. Премиерът обаче вярва, че Съдбата го пази от предателите и като широко скроен човек не им обръща внимание, а точно те могат да са много по-опасни и от Радев, и от опозицията, и от раздаващите от чужбина пари против него и управлението му. За да не се почувства някой от протестиращите обиден, ще повторя, че има и хора, участващи по собствена воля и убеждения в протестите, но те са само фон. Удобни лица за пред камерата. На 15 юли 2020 година премиерът Борисов обяви пет варианта за управлението и поиска оставката на трима министри от кабинета, с мотива, че така спира интригите за тяхната обвързаност с Доган и Пеевски. Личната година на премиера е на глобална промяна, месецът - на нова среда, но както нерядко му се случва, уви, е успял да привлече около себе си от началото на юли

 

неподходящи съветници, даващи му грешни съвети.

 

За него 15 юли е емоционален, разумът е потиснат, с което съгласно номерологичните изчисления обвързвам и решението му. Емоционалната грешка на премиера с поисканите оставки е хвърлен камък, не се връща, но хвърлен по ГЕРБ, правителството и България. Тези, които искат поне за три месеца служебно правителство, ще приемат действието му като слабост и задържане на властта на всяка цена, което ощастливява и ренегатите от ГЕРБ и предателите, все още членове на партията. Компромисът е невъзможен, разбирателството също, ако ГЕРБ иска да не загуби гласове на редовните избори догодина.

 

Станете почитател на Класа