×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 277

Wizz Air с промоции за чекиран багаж

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, стартира днес двудневна промоция за всеки предварително закупен чекиран багаж, резервиран на wizzair.com. Таксите ще бъдат намалени с 33% за двата дни на 30 юли и 31 юли до полунощ.
Авиокомпанията напомня на клиентите своята багажна политика, за да им помогне да спестят пари, като изберат правилния тип багаж. Информационното видео на Wizz Air в Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=jXg_NEAh6eo) вече е видяно от повече от 200,000 човека. Трите различни типове чанти са:

ВИДОВЕ БАГАЖ В WIZZ AIR
Малък кабинен багаж
до 42x32x25cm може да се вземе в кабината безплатно
Голям кабинен багаж
до 56x45x25cm може да се вземе в кабината срещу малка такса
Чекиран багаж до 32kg, който отговаря на разрешения в бизнес класата на високотарифни авиокомпании и може да се резервира на разумна цена

Даниел де Карвало, каза: "Лятото е тук, училището е приключило и е време за бягство с приятели и любими хора. Направихте изгодна покупка с вашето място на нашите невероятни ниски цени, така че сега направете така и за куфара си. Нашата багажна промоция тази сряда и четвърък ви позволява да вземете чантите си на 2/3ти от редовната онлайн такса! Резервирайте своя полет с намалена такса багаж на wizzair.com и се насладете на лятната си почивка!"

За Wizz Air
Wizz Air е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа*, оперира с флот от 52 самолета Еърбъс А320 и предлага над 300 линии от 18 бази, свързващи повече от 99 дестинации между 35 страни. В екипа на Wizz Air 2 000 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 13.9 милиона пътници през финансовата година, приключила на 31 март 2014.

*Източник: Innovata, на базата на планиран капацитет места за заминаващи за годината, завършваща на 31 март 2014 ("FY 2014" ФГ 2014) 1. Централна и Източна Европа (ЦИЕ) е регион, който включва Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Република Чехия, Естония, Унгария, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Черна гора, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна.

** Отстъпката от 33% се прилага за чекиран багаж Fee ако го добавите към съществуваща или нова резервация чрез wizzair.com, мобилното приложение Wizz Air или центъра на Wizz Air повикване три (3) часа преди времето за излитане по разписание най-късно. Офертата е валидна, ако Проверени в Bag се добавя към резервации на 30 или 31 юли за един полет на Wizz Air Hungary (W / 6) и Wizz Air Украйна (WU). Детайли политически багаж са на разположение на wizzair.com.

 

Станете почитател на Класа