RYANAIR ПУСКА В ХОД МАСОВИ НАМАЛЕНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - ОТСТЪПКИ ОТ 15% ПО 21 МАРШРУТА

Ryanair, авиокомпания №1 в Европа, днес (5 юли) стартира 2-дневни масови и ексклузивни намаления за България с отстъпки от 15% за дестинации от/до София за пътувания между 1 септември и 31 октомври 2016 г.
Тези невероятни намаления в цените на билетите за места са налични за 21 маршрута от/до София и ще бъдат отворени за резервация до полунощ (00:00 ч.) в сряда (6 юли) само на новия уебсайт Ryanair.com/bg.
Денис Барабас от Ryanair заяви:
„Трафикът и маршрутите на Ryanair продължават да се увеличават от/до нашите български летища и за да отбележим силния наплив на резервации от мрежата ни в София, ние предлагаме 15% отстъпка за 21 маршрута от/до София за пътувания между 1 септември и 31 октомври.
Българските потребители и посетители могат да избират измежду 21 подбрани маршрута на намалени цени от София, но трябва да действат бързо, тъй като тези изключително ниски цени на билети са достъпни за резервация само до сряда 6 юли. Потребителите могат си резервират нискотарифна почивка в Европа на нашия нов уебсайт www.ryanair.com/bg преди полунощ (00:00 ч.) в сряда (6 юли)."

 

Станете почитател на Класа