Microsoft върна функции на Skype

Миналия месец Microsoft ъпдейтна Skype с напълно нова версия, която е вдъхновена доста от Snapchat, и до голяма степен това решение не се хареса на потребителите. Тяхната реакция бе категорична и гласовита и въпреки, че новата версия засега си остава, компанията поне направи малки промени, които да задоволят повечето хора.
Така с поредния ъпдейт Microsoft върна две важни функции: статус иконата и опцията за споделяне на файлове през мобилно устройство.
Статус иконата позволява на другите да видят зададения от вас статус от техния начален екран с контакти; опцията е много популярна и затова набързо бе върната. Microsoft върна и лесното споделяне за Android и iOS, което позволява на потребителите да споделят съдържание в чата от други услуги и мобилни приложения. Това може и да не коригира всички проблеми от ъпдейта, но поне е начало.
Освен това са добавени и нови функции като нови цветове и теми, както и по-лесна навигация в разговорите. Ако пък сте имали проблеми с триенето на контакти и чатове, ъпдейтът трябва да оправи това.

Станете почитател на Класа