Спецагенти от новия филм за Джеймс Бонд ползват телефони Nokia

Спецагенти от новия филм за Джеймс Бонд ползват телефони Nokia
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.09.2021
  • Сподели:

 

ТелефонитеNokia от HMD Global издържат на всички изпитания в „Смъртта може да почака“

 

 

 

 

Телефоните Nokia успяват да удовлетворят нуждите на най-взискателните клиенти в света – специалните агенти в 25-ия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“, чиято премиера у нас е на 1 октомври тази година. Сред устройствата с елегантен скандинавски дизайн, които се появяват в дългоочаквания блокбъстър, е дори култовата класика Nokia 3310.

 

 

1nnn

 

 

Телефоните Nokia могат да издържат проверката на времето, благодарение на емблематичния с качеството си дизайн, водещите в бранша ъпдейти на сигурността и актуализации на AndroidTM, което ги прави перфектни дори за тайните агенти от Mi6. Такъв е и новият, свръхустойчив[i]и елегантен смартфон на марката, Nokia XR20, който може да се справи с екстремни климатични изпитания и да работи перфектно както под изгарящо до 55°C слънце, така и на ски писта при студ до –20°C. Неуязвимият телефон оцелява и при изпускане от 1.8 м височина[ii]и престой до час под вода[iii].

 

 

2nnnss

 

 

Nokia XR20 ще остане с вас максимално дълго,благодарение не само на физическата си издръжливост, а и на 3-те години гаранция, 4-годишните ъпдейти на сигурността и 3-те години ъпдейти на софтуера. В допълнение, батерията на смартфона издържа до 2 дни с едно зареждане[iv], а през първата година след покупката имате право на еднократна безплатна подмяна на дисплея в случай на счупване.Моделът е поредното доказателство, че телефонът Nokia е единствената джаджа, от която се нуждаете.

 

 

3ssnhg

 

 

Освен свръхиздръжливия Nokia XR20, в България все още са налични и останалите модели от новото портфолио на HMD Global, които също можете да запазите и ползвате максимално дълго време – Nokia G10 и G20, както и Nokia X10 и X20.

 

 

Новият Nokia XR20 е наличен в България в цвят Ultra Blue, в конфигурация 6/128GBна препоръчителна цена от 1099 лева.

 

 

За повече информация, моля, посете уебсайта ни тук.

 

 

За HMD Global

 

Базираната в Еспоо, Финландия, компания HMD Global Oy е домът на телефоните Nokia. HMD проектира и предлага богата гама от смартфони и телефони, насочени към широк кръг от потребители и ценови сегменти. С ангажимент за иновации и качество, HMD е горд ексклузивен лицензиант на марката Nokia за телефони и таблети. За допълнителна информация вижте www.hmdglobal.com. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation.

 

 

За филма:

В „Смъртта може да почака“ Бонд е напуснал активна служба и се радва на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му обаче приключва бързо, когато старият му приятел Феликс Лейтър от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, което води Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

 

 

За EON Productions

EON Productions Limited и Danjaq LLC са изцяло притежавани и контролирани от семейство Броколи / Уилсън. Danjaq е американската компания, която съвместно с Metro Goldwyn Mayer Studios притежава авторските права върху съществуващите филми за Джеймс Бонд и контролира правото да произвежда бъдещи филми за Джеймс Бонд. EON Productions, филиал на Danjaq, е базираната във Великобритания продуцентска компания, която прави филмите за Джеймс Бонд от 1962 г. и заедно с Danjaq контролира мърчандайзинга на филмите по целия свят. Двадесет и петият филм за агент 007 в момента е в постпродукция. За повече информация посетете www.007.com.

 

 

За Metro Goldwyn Mayer

Metro Goldwyn Mayer е водеща развлекателна компания, фокусирана върху производството и глобалната дистрибуция на филмово и телевизионно съдържание. Компанията притежава една от най-обемните библиотеки с първокласно филмово и телевизионно съдържание в света. В допълнение, MGM има инвестиции в местни и международни телевизионни канали и е мажоритарен собственик и дистрибутор на United Artists Media Group (UAMG). За повече информация посетете www.mgm.com.

 

 

За Universal

Universal Pictures International (UPI) е международното звено за маркетинг и дистрибуция на Universal Pictures. В Обединеното кралство, Ирландия, Испания, Италия, Германия, Швейцария, Холандия, Франция, Русия, Корея, Австралия, Мексико, Бразилия, Хонконг, Индия и Китай, UPI директно предлага и разпространява филми през своите местни офиси, създавайки кампании и стратегии за промотиране, съответстващи на културата и поведението на пазара на тези територии. В други части на света UPI си партнира с Paramount и Sony в дистрибуцията на филмите и на трите компании. Universal Pictures е част от NBCUniversal, една от водещите световни медийни и развлекателни компании в разработването, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация пред глобална аудитория. NBCUniversal е дъщерно дружество на Comcast Corporation.

 

 

За United Artists

United Artists Releasing, обединението между Metro Goldwyn Mayer (MGM) и Annapurna Pictures (Annapurna), е американска издателска компания. Създадена върху основата, поставена от емблематичното кино студио United Artists, обединената компания предоставя на филмовите творци подкрепа чрез внимателно изграден подход в маркетинга, популяризирането и дистрибуцията на кинопродукциите. United Artists Releasing предлага на създателите на съдържание алтернативен вариант за разпространение извън системата на студиото и подкрепя филмите на Annapurna и MGM, както и филмите на други творци.

 

Телефоните Nokia минават през серия от 50 строги теста на качеството, от силово измерване на устойчивостта до износване и надраскване, като част от тестовете по Стандартните продуктови изисквания (SPR). Тестовете за качество на HMD Global са известни като едни от най-суровите в индустрията.

Възоснова на тест за издръжливост, проведен от HMD Global Oy. Сертифициран по стандарта MIL-STD-810H за издръжливост при изпускане от 1.5 m.

 

Възоснова на тест за издръжливост, проведен от HMD Global Oy. Сертифициран по стандарта MIL-STD-810H за издръжливост при изпускане от 1.5 m и при престой под вода до 1.5m дълбочина до 30 минути.

Фабрично инсталираните приложения и софтуер заемат значителна част от паметта.

 

 

 

 

[1]Телефоните Nokia минават през серия от 50 строги теста на качеството, от силово измерване на устойчивостта до износване и надраскване, като част от тестовете по Стандартните продуктови изисквания (SPR). Тестовете за качество на HMD Global са известни като едни от най-суровите в индустрията.

 

 

[1]Възоснова на тест за издръжливост, проведен от HMD Global Oy. Сертифициран по стандарта MIL-STD-810H за издръжливост при изпускане от 1.5 m.

 

 

[1]Възоснова на тест за издръжливост, проведен от HMD Global Oy. Сертифициран по стандарта MIL-STD-810H за издръжливост при изпускане от 1.5 m и при престой под вода до 1.5m дълбочина до 30 минути.

[1]Фабрично инсталираните приложения и софтуер заемат значителна част от паметта.

 



 

 

Станете почитател на Класа