Боян Чуков: Някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище

От сутринта цялата държава се тресе. Бойко Борисов уволнил шофьор от Министерски съвет, който бил паркирал на място за майки с деца в МОЛ. Сутрешните блокове по електронните медии, вестници и сайтове извеждат тази новина като изключително важна за българския народ. Съизмерима с тази, че ГЕРБ отряза финансово БАН. Мисля, че някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище.

Това пише Боян Чуков по повод информацията от от правителствена информационна служба, че премиерът в оставка Бойко Борисов освободил от длъжност шофьор от администрацията на Министерския съвет, за когото е подаден сигнал за неправилно паркиране в столичен мол. Борисов разпоредил проверка, а шофьорът обяснил, че във въпросния ден, без да придружава служител от МС и без да са му възложени служебни задачи, е посетил столичен мол със служебен автомобил и, без да е съобразил, е паркирал на място, определено за майки с деца, и съзнавал, че с извършените нарушения е уронил авторитета и престижа на институцията, в която работи, и поради това желае да бъде освободен от длъжност.

Не вярвам премиерът да е поел и поста началник на Административния отдел в МС. Ако обаче е така, да провери колко шофьори от МС са „настъпили" изпреварвайки непрекъснатата линия по пътищата на България. Да ги уволни и тях! Вместо да се занимава с шофьорите от МС Бойко Борисов да провери дали случайно някой от неговите приближени е назначил своя братовчедка за областен управител. Ако е така, да уволни братовчедката или неговия приближен. Може и двамата. Нали сме против шуробаджанащината, коментира още Чуков.

Станете почитател на Класа