Сидеров пак атакува Алексей Петров

Бившият шеф на НСС Атанас Атанасов трябва да разкрие това, което знае за връзките на Алексей Петров с израелското посолство, свързани с проституция. Това заяви вчера в предаването „Тази сутрин“ на Би Ти Ви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.
"Информацията, която съм дал по въпроса, е достоверна. Тук не става въпрос за отношение, а за криминални връзки", добави той. В неделя в предаването „На четири очи“ по Нова телевизия Сидеров обяви, че връзките на бившия елитен командос с израелското посолство били проституция. Твърденията на Сидеров предизвикаха в понеделник посолството на Израел да изпрати гневно писмо до медиите, в което заяви, че е "жалко, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров".
Междувременно и синдикатите реагираха на изказване на Сидеров, който пак в същото предаване ги призова да се откажат от имотите си и от държавната субсидия и да разчитат само на членски внос. „Предoставяме цялата си държавна субсидия на Волен Сидеров, на хазната, на всеки, който иска, на Сульо и Пульо. Ругайте ни за каквото си искате, само да е истина", заяви вицепрезидентът на КТ „Подкрепа" Димитър Манолов. Дойде ни до гуша от простотии", каза още Манолов и призова с две ръце да се вземат имотите на синдиката. КНСБ пък поиска Сидеров публично да се откаже от изказването си.

Станете почитател на Класа