"Атака" да отговори за скандалите

Волен Сидеров да каже дали познава портиера на собствената си централа и как същият се оказа собственик на три офшорни фирми. Това питат в отворено писмо тримата депутати, които напуснаха ПГ на „Атака” – Кирил Гумнеров, Валентин Николов и Огнян Пейчев.
Това е поредното тежко обвинение срещу лидера на „Атака“ и срещу самата партия, на което все още няма няма ясен отговор. Което е странно, защото ако всичко е наред, както твърдят в тази парламентарно представена сила, то именно хората на Сидеров имат най-голям интерес цялата ситуация да се изясни.
Волен Сидеров не е в политиката от вчера и е наясно, че освен партийни акции и цветисти политически епитети, хората понякога очакват само едно – простички отговори. Всъщност това в най-пълна степен важи за самите симпатизанти на „Атака“. Защото иначе в тях ще се появи съмнението, а за всички е ясно какви поражения може да нанесе именно то.
„Атака“ нееднократно се е самообявявала за стожер на политическия морал в Народното събрание, а Волен Сидеров неведнъж е бил в ролята на гневен изобличител от парламентарната трибуна. Това е още една причина от ръководството на партията ясно да обясни каква точно е ситуацията с договорите за поръчителство с офшорни фирми. Ако не го направят, ще загуби самата партия.

Станете почитател на Класа