България и Европа вече имат само 2 избора: Еврабия или Евразия!

За онези, които все още са объркани искам да поясня, че пред България и цяла Европа вече има само два избора. Еврабия или Евразия, отрезвява ни Николай Марков.

Едното - Евразия е реално географско и геополитическо понятие, включващо територията на цяла Европа и Азия.

Докато алтернативата  - Еврабия, която ни се предлага като императивен избор няма нищо общо с европейските граждани и е само фигуративен израз, който на практика е политически абсурд.

Така, че въпросът е политическа трезвост, която има логика или сляпо възприемане на демократична манджа с грозде, пропагандирана от интелектуалци-ембриони ще предпочетем за изберем.

Това е най-важният избор, чрез който сме поставени на изпитание. Всичко останало, включително и най-лошите за нас сценарии, които чукат на вратата ни, ще бъдат резултат от нашия естествен идиотизъм плюс безценното, пропиляно в илюзии време…

 

 

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)

Станете почитател на Класа