Лъжите на Борисов при Слави, които никой не видя (ВИДЕО)

Към оригиналното хвалебствено слово на премиера Борисов съм вмъкнал доказателства, които го опровергават. Ограничил съм се само в сферата на енергетиката, макар той да лъже и по отношение на фалиралата банка КТБ, защото и за нея не всички пари идват от бюджета, а част от тях са от Фонда за гарантиране на влоговете.

 

Този кадър от краткото видео, което можете да изгледате с удоволствие по-долу, показва не само разминаване на заявените от Борисов суми платени от бюджета, но и факта, че това не е БЕЗвъзмезден заем, от бюджета към Министерството на енергетиката и НЕК, а ВЪЗМЕЗДЕН заем, който трябва да се връща в хазната. А единственият начин НЕК да го върне е, като повиши цената на електроенергията за всички нас. Или казано на по-народен език ПИТО Е, но още НЕ Е ПЛАТЕНО.

Още по-елементарна е лъжата му за Български енергиен холдинг и “американските” ТЕЦ-ове, за това няма да коментирам, а вие ще я разберете от видеото.

В си слово той се хвали и със спасяването на влоговете от фалиралата банка КТБ с пари от бюджета, но пак лъже, защото не всички пари идват от държавната хазна, а част от влоговете са спасени със средства от Фонда за гарантиране на влоговете. Но този въпрос не съм го развил във видеото, защото не е свързан с енерГЕПИката.

 

 

Приятно гледане!

 

 

 

Станете почитател на Класа