ЗАВИСИМОСТИ:

Един най-висш у нас масон – Велик майстор на една от масонските ложи у нас (Обединената велика ложа на България), а сега неин почетен ръководител, син на бивш шеф на управление на ДС, станал кръстник на децата на един сегашен министър, както и на самия него

 

Министърът също е в комунистическата роднинска йерархия от ДС, понеже неговите роднинства опират до сътрудници на ДС. Опират и до най-висши ръководни ешелони на комунистическата партия на Тодор Живков.

Масонът предоставил за живеене безплатно над 180 квадрата апартамент в затворен комплекс – „Este Home & Spa” (срещу „Интерпред”) на мултимилионера-олигарх и също номенклатурно отроче от времената на развития социализъм Кирил Домусчиев.

Бел.: въпросният апартамент се води закупен на цена от 382 560 лв. при двойно по-висока пазарна – 306 000 евро или 600 000 лева. Наемът, който масонското семейство не събира от Горанов, в комплекса ЕСТЕ на Домусчиеви е 10 евро на квадратен метър или 1800 евро за 180 квадрата имот. Имотът се води собственост на съпругата на този висш масон, която го е придобила практически веднага със завършването на последната сграда от комплекса през 2011 г.

Според България аналитика висшият масон като бивш армейски офицер (от спецструктурите ?!) преди няколко години загубил чанта със секретни документи в Истанбул. Твърди се, че негов кум е Великият майстор на Турция проф. Ремзи Сенвер. Предложеният от него като негов наследник и избран за Велик майстор на Обединената велика ложа на България Искрен Йотов е възпитаник на школата на ДС в Симеоново, бивш кандидат за дпупат от БСП, много близък до знакови фигури в нея като Румен Петков, Корнелия Нинова, Румен Овчаров, Илияна Йотова, адвокат на избягалия банкер Цветан Василев.

Висшият масон, предоставил жилището е Иван Сариев, министърът е финансовият Владислав Горанов. Кумът на Горанов е Иван Саздов. Той също е кадър на ДС като личен масажист на Живков. Кръстник е и на политическо-бизнесменския кръг „Банкя” на сегашния премиер Бойко Борисов. Който от своя страна е в роднински, макар и далечни отношения със семейството на Тодор Живков (чрез ген. Кирил Войнов, племенник на зетя Иван Славков). Горанов също е племенник – на бившия зам финансов и финансов министър, а сега здравен Кирил Ананиев. Който е с картонче от ДС.  Тази верига на роднинства, родни и чуждестранни зависимости е проблем на нацията и обществото ни.  Проблем е, и защото над 500 държавни чиновници от разни рангове от по-високите етажи на йерархията са декларирали, че живеят безвъзмездно в жилища на разни техни кръстници, приятели, бивши делови партньори, масони и т.н.

За да бъдеш от факторите във Върховния съвет за България, трябва да имаш и съответния ранг. Масонът Иван Сариев и група около него получават важната 33-та, последна степен в Турция, а друга група от последователите му – в Русия.

 

1auuuuyu

 

Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът.  Проблемът е собственикът му-масон, който му го е отстъпил за ползване и чуждестранната протекция над този най-висш масон.  Тази чуждестранна протекция предизвика засега потаен дипломатически скандал с нашите партньори от Запад. Затова и медиите пишат – иначе щяха да мълчат, затова и главният прокурор Цацаров като по чудо се активизира – вероятно да държи скандала под контрол и да се баламосват чрез прокуратурата ни западните секретни служби.

Бел.: Наред със снимката на командора за България – Сариев, предоставил жилището на министъра, давам едни документи на Върховен масонски съвет на Русия в България.

 

1asmnnnh

 

Четящото се в тях име на висшия масон Петър Събев кореспондира по име с бивш съветник на Андрей Луканов.
Висшият масон Валери Митков е собственикът на изгърмелия завод за боеприпаси в Горни Лом, където загинаха официално 15 души, неофициално-повече. За действително случилото се там, за неговите съдружия с разни странни чужденци виж мои горещи постове непосредствено след експлозията от 2 и 3 октомври 2014 г.:

След тези публикации – на 14 ноември под натиска на Запад започна проверка за контрола върху доставките на оръжия, обхващаща период от 2008 насам – и у нас, и в чужбина. Ние представихме на Запада малка част от истината по гьобелсовия модел, че най–добрата лъжа е част от истината.
И сега, по този случай и гьобелсовия модел също се представя малка част от истината.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа