На умните и красивите съмнителните имотни сделки...

...евтините апартаменти и кумовете са добри и морални, както доносниците им от ДС, корупцията им и всичко останало

На умните и красивите съмнителните имотни сделки, евтините апартаменти и кумовете са добри и морални, както доносниците им на ДС, корупцията им и всичко останало. Това разбирам от нескопосаната защита на Лозан Панов, която подхванаха след като се окопитиха. Нищо, че кумовете на шефа на ВКС са в основата на най-големия корупционен и политически скандал, свързан с промяна на законодателство, търговия с влияние, данъчни измами, обезобразяване на градскостта с незаконен небостъргач и т.н.

 

Все теми, които са кауза на градската десница и новопръкналите се антикомунисти. Ще ме убият с този комунистически двоен стандарт и липса на елементарно чувство за справедливост и истина. Потресаваща работа. Не че не го знам, но продължавам да се изумявам. Здрав разум, нищо друго не се иска. Не е сложно.

 

https://www.bulnews.bg/media/cache/article/uploads/0d871837437e367c3802707c02a0613e.jpeg

«„Капитал“: Съпругата на Лозан Панов купила имота от „Артекс“ преди да се оженят»


Не знам каква е тази защитна стратегия. То става още по-зле. След като са й продали евтин имот собствениците на “Артекс” са станали кумове на сватбата й с Лозан Панов, който тогава е шеф на Софийски административен съд, в който се гледат и спорове от естеството на бизнеса им. Днес Панов е шеф на ВКС, а кумовете му са в основата на скандал с евтини имоти на политици, законодателни поправки в тяхна полза и евентуални данъчни престъпления и подправка на документи (имам предвид светкавичната препродажба на цветановите стари апартаменти на неговото подставено лице), който може да събори правителството.

 

 

0a

 

Станете почитател на Класа