Капитал-но извращение

Преди 10-на дни, в предпоследния си брой любимият (дез)информационен инструмент на фондацияАмерика за (унищожаване на) България“ публикува бомбастична статия за изкривения пазар на електроенергията у нас, за да прикрие истинските виновници за продължаващата криза и да накисне, когото и колкото трябва.

Ето епизода, който избрах от статията, за да онагледя нейната порочност и откровена гавра с читателите и с всички останали българи, независимо, че не са я чели (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път):

 

 

МНОГО хора споделиха това словоблудство на стените си във Фейсбук, така че се наложи на един от потока ми да му обърна внимание, че е грехота да се споделят откровени лъжи и се аргументирах със същия коментар, като горния червен текст. В резултат на това бях атакуван от един от водещите робовладелци в България, наричащи себе си работодатели. Ето как:

 

 

Така вече имаме доказателства, че робовладелците са част от организираната престъпност, владееща територията и крясъците им за скъпия ток са само украса към операта.

От първия видео клип по-долу става ясно, че в краткия откъс на статията Капитал-истите лъжат ДВА пъти. Като го гледате и слушате обърнете внимание на срока за проверката в началото и как той се променя в края и после сравнете с Капитал-истите. А от второто видео става ясно, че робовладелците съучастват в престъплението с високите цени, защото при срещата си с министърката не са забелязали, че ежечасните задължения на държавните производители не съвпадат със сумарно подаваните количества на борсата, в рамките на едно денонощие.

 

Георги Котев

Станете почитател на Класа