Унизени сме като третокласна африканска държава.

Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Реакция – никаква!

Гледам, слушам, чета да има някаква реакция от ГМР или фитката Външна на наглото изявление на краваря Дейвид Хейл, че щели да ни променят Конституцията.

Няма! Продължава да се фотка и да плещи глупости!

Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Надявам се да има кой да преведе думата на ГМР и гербопитеките.

България е унизена като третокласна африканска държава. Реакция – никаква! Няма дори смънкано обяснение, че те не искали това да кажат или искане за извинение – официално! Подлогите на краварите не смеят дори да вдигнат поглед, когато ги наритват в лицето пред очите на целия свят!

 

Резултат с изображение за Дейвид Хейл,

 

Конституцията може да се променя само от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТ СУВЕРЕНЪТ на тази земя. Която все още е българска, кравари! Нищо, че сте се разположили нагло в нея с военните си бази. Историята показва, че много бързо може да си приберете партакешите и да отпрашите към другата част на планетата. Нима краварският политик иска да обяви на света, че сме напълно подчинена колония? Която върви срещу интересите си, само и само да е угодна на господаря си Чичо Сам?

Недопустимо е подобно нагло изявление да остане без последствия. Всяка една друга държава би връчила незабавно нота на краварското посолство и би изгонила като бясно куче Мустафата, която и без това само се хили неадекватно и се фотка с наместника на Тръмп. А, да, и точи баници. Дали някой е обяснявал на Мустафата, че като посланик е ДЛЪЖНА ДА УВАЖАВА ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО Я ИЗПРАЩАТ! И не може по такъв нагъл начин да се бърка?

И искам да знам С КОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ е обсъждана подобна промяна! За да може да им се повдигне обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

Това, което правят краварите, е да настройват целият български народ срещу себе си. Народ на повече от 13 века, с история, която краварските мозъци дори не могат да осъзнаят! Има къщи и крепости в България, много по-стари от престъпната им държава. И основатели на България са войни, бойци, а не престъпници и леки жени!

ИСКАМ НЕЗАБАВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВРЪЧИ НОТА НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ И ДА ИЗГОНИ АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА! Или да се извинят. Смирено! Защото много са се опитвали да подценяват България. Един даже при опитите си се е превърнал в чаша!

 

 

Адв. Елена Гунчева

Станете почитател на Класа