Пиар експерт: Защо не страдам за черния генерал?

Защо не страдам за черния генерал? (Ще ви отегча до смърт) Малко хронология... Дни, след като Бойка Анастасова денонстрира, че ще скочи от прозореца на НС, ген. Мутафчийски обяви: “Задава се епидемия с невиждана ярост”. Две седмици преди това каза по БТВ:

„Коронавиръсът е инфекция, която по нищо не се различава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип тип Б, който в момента идва, отколкото коронавируса“. Някъде по средата започнаха простестите на медицинските сестри с искане за достойни условия на труд и заплащане. И тогава Мутафчийски влезе в ролята на отклоняващ вниманието от недоволството към Борисов.

Навлече генералския мундир и пациентите от болниците бяха възприети от хората, като жертви във война. Не знам дали искаше толкова да се кипри с униформата, но пък тя влезе в употреба във войната на Борисов с Радев. Разбира се услусжливите социолози го наредиха сред най-одобряваните българи, а онези медии, които говорят за премиера, че си “скъсва задника от работа” (потрес от простащина и непознато в историята ни падение) го нарочиха за бъдещ държавен глава.

В едно изречение ще се върна на Бойка Анастасова, която беше обвинена от много гнусен, но близък до властта сайт, че е в заговор срещу държавата, защото видите ли искала достойна работа и заплащане, но същият този сайт изпадаше в умиление от аплаузите на населението в 21 ч вечерта в подкрепа на медиците (същото това население нямаше и помен вече за протестите на сестрите).
Месец по-късно офертиращият Мутафчийски му отряза главата, защото генералът насъбра твърде много гняв и подигравки. Апропо, не е толкова виновен той, а отново онези просташки медии близки на правителството, които задаваха убиствено малоумни въпроси, като: предава ли се коронавирус с тамян, със задоволство чертаеха апокалипсис и си личеше, че страдат от липсата на разлагащи се тела по улиците.
И тук възникват следните въпроси:


- Дали ген. Мутафчийски насила беше накаран да говори за смъртност от епидемия, в което очевидно не вярва (по думите му от 29.02.2020), или прие оферта?
- Дали няма пак да бъде вкаран в театър, ако се увеличат заболелите с представяне от Борисов: “Аз ви предупредих, ама вие поискахте “о’лабване” на мерките, на ви ся”?
- Дали всичко, което се случва не е само, за да доизкара Борисов мандата си?
- И накрая, дали не става дума за едни пари, дето вече ги няма, сиреч си отишли по направление?


И накрая, ако искате да разберете нивото на опростачената ни нация и защо й се случва всичко гова - изгледайте едно предаване на “Семейни войни” по Нова ТВ. Ще ви стане ясно не само какво е нивото на интелекта на българите, но и какво бъдеще ги чака.
И то няма нищо общо с Коронавируса, но резултатът ще доста по-лош.
Това беше.
Сега си отдъхнете

Станете почитател на Класа