Слави не си давал стола на никого

Освен обект на социолози и политолози, лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов спокойно може да стане обект и на психолозите. Че шоуменът, известен със странното си поведение, не давал на никого да сяда на стола му в телевизия 7/8 – нито в студиото, нито даже в гримьорната.

 

Почти всички гости, които се отбиват до „Левски” Г, където се помещават студията на неговата медия, били сащисани още на входа на гримьорната.

Там с огромни букви ги посрещал надпис: „Не сядай на белия стол!”  

Въпросният стол даже бил покрит с някаква брезентова покривка - в случай че някой разсеян посетител в стаята за грим не забележи предупредителната табела. Същата забележка важала в пълна сила и за стола в телевизионното студио.

 

Столът на Слави Трифонов остана празен

 

Какво обаче е провокирало нетипичния и странен каприз на Слави, засега остава загадка. „Това може да е някакво негово суеверие. Или пък свръх егоцентризъм”, смятат свидетели на обстановката в телевизия 7/8.

Много от гостите в медията обаче остават с усещането, че цялата история с тази телевизия е бутафорна работа. „Те ползват всичко под наем, даже и техниката им е под наем. Което показва, че всичко е временно”, обобщиха пред Lupa.bg хора с преки впечатления от студията и работния процес в 7/8.

Станете почитател на Класа