Волен Сидеров с прогноза кои партии ще са в следващия парламент

Волен Сидеров с прогноза кои партии ще са в следващия парламент
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.02.2021
  • Сподели:

Бях конструкторът на Обединени патриоти. Бях този, който номинира Каракачанов за президент през 2016 г. За пръв път от 20 или 30 години ДПС бе изместена на тогавашните президентски избори. Затова започнах да критикувам политиката на патриотите. Хората очакваха от нас други неща – да поощрим индустрията, земеделието, да увеличим доходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров в ефира на бТВ.

 

"МО стана агенция за недвижими имоти. Затварят се печеливши бизнеси. Не беше това идеята, трябваше да се превърнем в една достойна европейска държава. Трябваше да налагаме политика на ГЕРБ. ГЕРБ са хлъзгави и ако не им се наложи малко по-твърдо, няма как да стане. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха баланса. Ако не бях създал тази 4-странна структура с кого щеше да управлява Борисов, с кого?", запита той.

 

"Оформя се следващото управление да е  "Има такъв народ" на Слави Трифонов и ГЕРБ, защото няма ГЕРБ да играе открито с ДПС. Атака също ще влезе", добави той.

 

По думите му през последните закони са приети само лобистки закони. Такъв пример е и сделката за изтребителите Ф16. Разпродават се имоти на МО, защото е скъпо да се поддържат, а се дадоха 3 млрд. за рисунки. Тогава ми се каза, че американците го искат и с мечка орехи не се яде, заяви още лидерът на Атака.

 

На въпрос дали има диалог с премиера Бойко Борисов, Сидеров коментира, че отдавна не. "От доста време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които искам да му кажа. Но и той може да ме намери. Аз си стоя статично, може да ми се обади", коментира Сидеров.

Станете почитател на Класа