Корнелия сравнявайте с Гешев, а не с Борисов!

Корнелия сравнявайте с Гешев, а не с Борисов!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.07.2021
  • Сподели:

Неведнъж съм чел сравнението между Корнелия и Борисов. И аз съм правил паралели. Но от известно време приликите й с Гешев стават отчетливо натрапчиви. Най-ярката избоде очите ни след изказването на вътрешния министър в Народното събрание Бойко Рашков. От думите му стана ясно, че главният прокурор е използвал гешефтурата, позната ни като прокуратура, за да мачка протестиращите, обвинявайки ги в участие в организирана престъпна група. Представяте ли си каква цивилизационна мерзост се крие в подобно деяние, да обвиниш хиляди хора в държавна измяна като единственият им грях е, че искаха да върнат демократичните принципи в България и протестираха по площадите?

 

 

Същата „хигиена“ се крие и в похватите на Нинова, която използва Устава на БСП и самата партия, за да гилотинира членове и утвърдени имена в левицата, заради едничкия им грях, че искаха да върнат демократичността в БСП!  Единственият показател, заради който Нинова организира вълчите си хайки срещу тези социалисти беше интелигентността им. Корнелия има пълна непоносимост към начетеността и експертността, но най-вече има тотална ненавист към вярата в лявата идея. Защото се страхува от нея, както Гешев се страхува от демокрацията. Колкото Корнелия иска да има независими органи в БСП, толкова Гешев радее за разделението на властите в България.

 

Вместо извод:

 

Нинова ще остане в историята. Тя ще падне един ден от върха на узурпираната БСП. Но след още повече време за нея ще се говори, че е била председател на БСП по времето когато Иван Гешев бил главен прокурор на България. Защото двете имена ще останат като ярки врагове на демокрацията. 

 

 

Поглед.инфо

 

Станете почитател на Класа