Натокупация

Натокупация
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.02.2024
  • Сподели:

 

В момента натовските държави обсъждат "Свободното придвижване на... войски". От една натовска държава в друга. 

 

 

Радвахме се на Европейския съюз заради лъжата със свободното движение на хора, стоки, капитали, но в крайна сметка получихме свободно придвижване на войски. Това е. 

Ще ви будалкат, че е заради Русия и Путин, но това ще си остане така, докато има НАТО. И нали се сещаме, че български войски няма да се придвижват из САЩ, но американски войници ще се придвижват из България. Български войници няма да се придвижват из Турция, но аскерът ще се придвижва из София и Пловдив. На практика ставаме напълно окупирана държава. И това ще бъде подписано от шепа негодници с български паспорти. Но НАТО ще рухне. И тогава ще трябва да ги потърсим всички тези. 

Иначе, с всички тези американци, британци и холандци тук ние ставаме напълно легитимна цел за руснаците. Е, приятна ще е гледката как руска ракета срива хотел, фрашкан с натовски офицери във Варна, например. Призивът ни е никой българин да не ги обслужва. За да не скърбим за колатералните демиджи после. 

Влязат ли натовци в хотела, където работите или нощувате, просто ставате и си излизате. Руснаците вече ще знаят къде са подпалвачите.

Станете почитател на Класа