Путин да държи Навални четири години в Сибир и да го убие баш след интервюто си...

Путин да държи Навални четири години в Сибир и да го убие баш след интервюто си...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.02.2024
  • Сподели:

 

А пък, не знам дали разбрахте какво станало, Путин да държи Навални четири години в Сибир и да го убие баш след интервюто си, с което искаше света да чуе какво казва. 

 

 


Голяма грешка е направил, тц, тц, тц...

Майтапът настрана, но явно западните работодатели на Навални, са решили да го ползват, за да отклонят фокуса на общественото внимание от това интервю. С убийството му отново върнаха хората към казионите медии, които ужасени поглъщат усърдното отразяване на случая. 

Цялата пропагандна машина работи, всички грантаджии у нас и гравитиращите около тях, нададоха вой. И се почнаха бдения, протести...

Боже, милостиви, внасят неограничено мигранти у нас, даже вече не се стараят да ги нарекат "бежанци", просто ни ги карат, извивайки ръцете на правителството и същите мълчат. То не, че правителството ни се нуждае от извиване на ръце, то в причината на съществуването му стои тоя темел като основна опорни точка, освен гей "браковете", Истанбулската конвенция, източването на милиардите, държащи борда, с приемането на еврото, и още няколко задачи, дето бяха в листчето на Кирчо. Помните ли го, а?! Или го забравихте?! 
Та юрна се цялата демократична общност да лее сълзи, забравяйки и подарените реактори, пропускайки и увеличения с 30% руски газ, купен през посредник от двамата измамници, та юрна се народа и прави протести. Не можело така! 
Ами това, дето става тук може ли? 
Може ли да даваш за одобрение шефове на службите на чуждо Посолство, а?! 
Може, казват те и трият токовете си в прахта на улицата. Това може, но...
Ами медиите, че то отдавна не е имало такова масово мероприятие! Те, строени от ранни зори и чакат да дойдат протестиращите, че да ги включат на живо. По всички телевизии и то без спир. Масова канонада, с която да запушат интервюто на Такър. Даже в момента дават интервю по телевизията с Навални, с което явно цакат онова на Путин. 
Всичко коз!
А, добре ли стана?!
Това е основната новина, от която зависи животът на всеки от нас, разбирате ли?! Вижте я и забравете интервюто от оня ден.
Демократи!
Миличките, айде тия, дето прибират парата, и се изявяват като "журналисти" и "обществени трибуни", са ни ясни, но другите. Излъганите, дето наистина преживяват смъртта на един млад мъж. Защото това наистина е тъжно. Млад мъж, който е направил своя избор, решил е да прави кариера и да се къпе в пари като лансира политики, които донорите му  свеждат, бе убит като куче, за да се заглуши скандала с интервюто на Карлсон Такър с Путин. Така или иначе той не им трябва вече, там е изолиран, няма влияние кой знае какво. Прожекторите го огряваха от време на време, колкото да го покажат като пример за дисидент в един "човеконенавистен режим" и толкова. Пример за политическа виктимизация и произвеждане на контролирана опозиция, това е! Накрая го пожертваха! Решиха, че си струва загубата! 
И го убиха, за да сменят канала на общественото внимание. Направо превключиха с дистанционното и светът вече гледа друга кървава драма. Направо филм на ужасите, с главната роля на Путин. 
И това не е просто имиджов проблем, нали разбирате?! Това е знак, че войната продължава. Знак, че "няма да се разберем". Направо върнаха "отрязана главата на пленика", за да покажат, че не са готови на отстъпки.
Че ще има още кръв, само че тя ще се лее от славяни, от двете страни. От тяхната прокси армия, която те дори не се стараят последните месеци да финансират, оставяйки я на подаянията на Европа. А Европа, досущ като нашите политици, дава и предава всичко, което поискат от нея. И с право, те щом в Сибир очукаха Навални, в охраняван затвор, какво остава за нашите шушумиги в Парламента и в Министерски съвет. Ако не слушат и айде...
Та така, Бог да прости момчето, полакомило се е, самозабравило се, и е повярвало, че по някакъв начин е важно за тия, които му плащат. 
Бог да го прости и да упокои душата му.
P.S. А тук отдолу в коментари ще сложа едно линкче към интервюто на Такър с Путин, защото точно сега му е времето да го споделя.

 

 

Автор: Васил Жечев

Станете почитател на Класа