Смъртта на тези хора трябва тежи на съвестта на лидерите на "свободния свят"

Смъртта на тези хора трябва тежи на съвестта на лидерите на "свободния свят"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    25.02.2024
  • Сподели:

 

Войната в Украйна можеше да приключи още през март 2022 г. Само че тогава се намесиха лидерите на "демократичния свят" и, на практика, забраниха на управляващите в Киев да сключат мирен договор. 

 

 

В никакъв случай не подписвайте, казваха тези "свободолюбци" на Зеленски и в крайна сметка го убедиха, че ако не днес, то задължително утре неговите героични войски ще победят "силите на злото" и ще имат марш на победата в Москва. 

Зеленски, който също не е особено умен, повярва на тези лица и така осъди на смърт стотици хиляди свои сънародници. Да, стотици хиляди украинци щяха да са живи, ако войната беше спряла през март 2022 г. 

Смъртта на тези хора трябва тежи на съвестта на лидерите на "свободния свят".

А най-лошото е, че тези лица не са си взели никаква поука от станалото и продължават да хвърлят още и още жертви на олтара на своето безумие. 

Тези дни разните урсули, мелони, трюдота и всички от този сорт продължиха с изказванията от типа "ще се бием до последния украинец". Дори и реалностите на бойното поле не са в състояние да ги отрезвят. Продължават да пращат оръжие и пари на Киев, макар на всички нормални хора отдавна да е ясно, че режимът на Зеленски няма как да спечели тази война. 

Всевъзможни експерти, включително и такива, които са силно критично настроени към Русия, обясняват как инициативата отдавна е в ръцете на руснаците и тази тенденция няма как да бъде обърната. Но това не пречи на "великите" световни лидери да удължават агонията. Точно заради тях още много украинци и руснаци ще загубят живота си. 

Докато урсулите и трюдотата продължават да се ширят в луксозните си кабинети и да се правят на моралисти, още и още и още млади хора ще се простят с живота си. 

Ето защо нищо друго освен погнуса не могат да предизвикат подобни "лидери".

Станете почитател на Класа