Костадин Костадинов: България и “Възраждане” се превръщат в пример за цяла Европа

Костадин Костадинов: България и “Възраждане” се превръщат в пример за цяла Европа
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    12.03.2024
  • Сподели:

Ако искате война - гласувайте за Урсула, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов, ако искате мир и бъдеще за децата си, изборът е един - “Възраждане”

 

 

 

"Дали ще се осъществи ротацията, зависи само и единствено от Американското посолство, защото то определя обществено-политическия живот в България, това не зависи, дори от самите политически субекти, участващи в сглобката. Най-доброто за България е да има предсрочни избори, но ако ГЕРБ направят правителство, от ПП-ДБ ще се сринат и ще имат присъствие в него, едва около 40%, което ще намали, значително и електоралната тежест на тази формация и тя ще се срине до 7-8%.", заяви снощи председателят на "Възраждане", Костадин Костадинов в ефира на БНР.

Той посочи още, че една от най-добре извършените операции на американското разузнаване в България е, именно, това че успява да отврати и отблъсне една огромна част от българите от избирателния процес, внушавайки им, че като не отидат да гласуват, наказват системата, а всъщност те бетонират нейните марионетки.

"При една висока избирателна активност, ГЕРБ биха се превърнали в маргинална партия, а ПП-ДБ ще имат сериозен проблем с влизането в Парламента. Ако разсъждаваме логически - истината е, че в момента ПП-ДБ се сриват ужасно много, едва ли има човек, който да вярва на така наречените социологически проучвания, които показват, че ПП-ДБ са втора политическа сила. Така че - ако ГЕРБ искат още повече власт, а те за това са създадени, е възможно да предизвикат предсрочни парламентарни избори, за да може ПП-ДБ да се срине съвсем и да им бъде една държанка във властта, която ще ги подкрепя", коментира още Костадинов.

По отношение на изявлението на Урсула фон дер Лайен, включващо "Възраждане", "Алтернатива за Германия" и партията на Марин Льо Пен в общ списък на големите противници на така наречените "европейски ценности", Костадинов заяви :

"След като Председателят на Европейската Комисия ни нападна, това е сериозно признание, че си вършим добре работата. Откакто България е член в Европейския
съюз, ние винаги сме били в ролята на хората с наколенките, изключително унизителен е образът, който е създаден на българите в Брюксел. Отношението към нашия народ и държава там е, в най-добрия случай, патерналистично, бащинско като към леко изоставащи членове на семейството. Но това е в добрият случай. В лошият случай - получаваме отношение на презрение. И в един момент се оказва, че единствено "Възраждане", която защитава националното достойнство се превръща в заплаха за реда на Урсула фон дер Лайен. Ние сме били заплаха за "мирна и обединена Европа". Европа, нито е мирна, нито е обединена - на нейните граници се водят войни и тя се тресе от социални протести, точно срещу политиката на Урсула фон дер Лайен, която подстрекава войната в Украйна и привежда политики, заплашващи, не само европейския, но и световния мир. Войната чука на прага ни и единствената сила, която може да спре това е "Възраждане", защото ние не сме сами, вече имаме съюзници като "Алтернатива за Германия", от партия "Чега", които вчера се превърнаха във втора политическа сила на изборите в Португалия, ние ставаме все по-силни и неслучайно Урсула фон дер Лайен ни спомена. Ние сме заразителен пример за много други хора в Европа, които, досега са били убедени, че нищо не могат да постигнат, а в един момент се оказва, че една държава като България може да се превърне в пример. И ние се превръщаме в пример", заяви председателят на "Възраждане", Костадин Костадинов.

Той допълни, че пред всички граждани стои изборът, дали да гласуват за мир или за война на 9-ти юни. Ако искат война - винаги могат да гласуват за Урсула, Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов, но ако искат мир и бъдеще за децата си, изборът е един - "Възраждане".

Станете почитател на Класа