Те пак са тук! И на входа и на изхода, и нямат намерение да заминават....никъде

Те пак са тук! И на входа и на изхода, и нямат намерение да заминават....никъде
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.04.2024
  • Сподели:

Как кои? Извънземните, разбира се! И техните приятели – полтъргайстите, разбира се. В тези дни на политическа бъркотия, електорално объркване и кандърми на кандидат-министри те се активизират! Ако не другаде, по страниците на вестниците.

 

 

 

„Кралят е жив? Разкриха къде се крие Елвис Пресли“ – тържествува „ТЕЛЕГРАФ“. Внимателният читател ще забележи въпросителния знак в заглавието, но по-невнимателният ще се задълбочи в прочит на дописката, за да научи, че според бившия му бодигард, обитаващ любимия хотел на Елвис, „Живея в прекрасен апартамент тук и понякога казвам на глас: „Елвис, какво става, човече? Говори с мен“. Веднъж като го казах, светна лампата. Станах и изключих ключа. Опитах отново – „Елвис, хайде, покажи се.“ Включи се отново“…

Никакво съмнение – ако не живият Елвис, то поне духът му обикаля по електрическата инсталация на хотела.

У нас разчитаме на по-сигурни източници – „Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас“ – твърди „РЕТРО“, като коректно се позовава на публикация в непосочен столичен вестник.

„Веднъж, както говорехме, я попитахме: „Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?“. И тя каза: „Не“. И тогава є зададохме и въпроса: „А има ли извънземни?“ И тя ни отговори, че има, споделя легендарната треньорка пред столична медия. „Не само че ги има, но и са най-различни“, разкрила Ванга. „От Козирога имат канал към Земята“, това бяха точните є думи“.

Знаем, че на пророчицата бе дадено да вижда в отвъдното и в космоса, но и днес сред нас има такива дарования – „Наш генерал видя как Австрия ще клекне за сухопътния Шенген“ – тържествува „СТАНДАРТ“. В интерес на истината, генералът спазва военната тайна и не издава видението си, а само пророкува, че „Австрия ще загуби битката, в която ни спира“.

Това – добре, но как ще се справим с глобалистите? На цяла страница „ТРУД“ преразказва прочетеното в сръбски сайт – „Какво се крие зад тайния план на глобалистите“. Тия гадни създания – „шепа хора, които управляват света и манипулират човечеството“, следват пъклен план как да го унищожат, за да останат само те, предполага се. За целта са създадени големи фармацевтични компании, които „ни инжектират с токсични препарати“. Това – въпреки че „Бог и майката природа вече са създали всички лекарства, от които се нуждаем, безплатно“. С каква цел се прави всичко това? Защото „за глобалистите е много по-лесно да убедят хората да бъдат инжектирани със смъртоносни оръжия, в сравнение с кампании за изтребление като тази, водена по времето на Холокоста“…

Да не говорим, че и „Храната е умишлено отровена, за да доведе мозъка до състояние на объркване и психически заболявания“.

И така нататък – това го четохме вече по време на ковид истерията, активисти трошаха пунктове за ваксинация, а партии призоваваха към бойкот на съмнителните вещества с цел повишаване на резултата си…

А може би в това има и някаква истина? Погледнете колко хора по улицата си говорят сами!

Очевидно преял с ГМО деликатеси индивид се подвизава на страниците на „ТЕЛЕГРАФ“ като живо доказателство до какво водят експериментите с храните – „Канибал задигна крак от местопрестъпление!“.

Някъде в Щатите влак прегазил някакъв нещастник, а свидетелят на произшествието „откраднал крака на размазан от влак човек. Смущаващо видео показва как човекоядецът глозга откъснатия крайник“.

И после ще ми хвалите вкусотиите от изсушени буболечки и ще се съмнявате, че самолетите не ни ръсят с психотропни вещества и коварни вируси!

Всичко това е чистата истина!

Елвис, загаси лампата!

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа