Снимки с пачки и пудел – вадят ги от телефони на арестувани и раздават на медии

Снимки с пачки и пудел – вадят ги от телефони на арестувани и раздават на медии
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.04.2024
  • Сподели:

Сайтът „Афера” гордо разпространи снимки на пудел с пачки евро. Пуделът и пачките са собственост на Стефан и Марин Димитрови, обвинени като контрабандисти, заедно с шефката на митницата Банкова.

 

 

 

Снимките с надпис AFERA.BG бяха разпространени и във всички обслужващи прокуратурата сайтове като „Блиц”, „Пик”, „Марица”, „Епицентър“ и др. Както и снимката на главния секретар на МВР Живко Коцев със скъп часовник.

Снимките не са правени при обиск от МВР и прокуратурата, но изтичат от тях. Снимките са извадени от телефоните на арестуваните Димитрови. Също както при ареста на братя Бобокови – извадиха им снимки от телефоните и ги дадоха на „24 часа”, да се види как празнуват на яхта – „чорбаджиите изедници“, как са на рожден ден на Васил Божков.

Сега симпатизанти на Борисов веднага се разкрякаха в социалните мрежи – Ааа, ето ги тия сега с пачки, що не казвате, че са истински, както казахте за пачките в чекмеджето на Борисов?

 

Да, бе. Защо наистина не направим едно сравнение?

Стефан Димитров и Марин Димитров не са министри, не са на държавна служба, занимават се с бизнес, може и да са контрабандисти, и всякакви. Снимките с пачки и пудел са направени от самите тях, от сина самохвалко. Никой не казва, че са фалшиви. Снимани са за забавление – очевидно е. Пудел захапал пачка и я носи. Пудел заобиколен с пачки и т. н.

С пачките в чекмеджето на Борисов разликата не е в пудела и златото, и това, че неговите са по 500 евро, а сегашните по 50 и по 200 евро.

Разликата е, че Борисов е премиер. Отрича да са негови, защото трудно ще обясни защо държи в чекмедже 1-2 млн. евро и 1-2 кг злато (според това колко се вижда на различните снимки).

Обяснението на Борисов е смехотворно – една Мата Хари е внасяла пачки и кюлчета да ги снима и ги е изнасяла (и това няколко пъти). И не казва коя е. И охраната от НСО мълчи и не казва. Прокуратурата и тя.

А Димитрови с тези снимки очевидно не се крият много.

 

https://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/Snimki_Pudel_B_Kozev.jpg

 

 

И черешката на тортата е, че ченгетата-прокурори са извадили снимки на Живко Коцев и Бойко Рашков със същия пудел. Демек – в едно ОПГ са. Няма снимка на Рашков или Коцев с пачки, но пуделът е връзката. Рашков вече обясни пред Веселин Дремждиев и пред „Свободна Европа” откъде познава Димитров-баща (бивш служител на МВР, шеф на агенция, свидетелствал за престъпления и искал лична среща с Рашков) и как е сниман с пудел. Обясни още, че Димитрови се познават и със сегашния министър на вътрешните работи Калин Стоянов, но ченгетата и прокурорите спестяват това, като подават на сайтовете „Пик“, „Афера“, „Епицентър“ и др. Важно е да натопят Рашков да се обяснява.

Основната цел е снимки и шум в медиите. Ще мине време да се позабравят предизборните акции и токава ще се види има ли доказателства за контрабанда и ОПГ.

 

 

Станете почитател на Класа