Продължаваме промяната тепърва разбират разликата между ротация и рутене

Продължаваме промяната тепърва разбират разликата между ротация и рутене
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.04.2024
  • Сподели:

 

Продължаваме промяната тепърва разбират разликата между ротация и рутене. Абонирани за властта няма.

 

 

Нищо, че същите си мислеха, че ще векуват в управлението. И паднаха жертва на собствената си арогантност, самоувереност, алчност и хвалипръцковщина. Софийските им наместници скоро също ще усетят що е то рутене вместо ротация.

Прави впечатление, че рутенето го отнасят ПП, а ДБ на Христо Иванов и Атанас Атанасов не ядат шамарите. Едва ли няма за какво, но като че ли ДБ са съхранявани като един следизборен елемент от проекто сглоба... Боят го отнасят ПП до степен да бъдат съвсем разбити до изборите. 

Между другото ПП получават това, което използваха три години, за да дойдат на власт. Спомняте си каква кампания водиха от самото начало. То не бяха пачки, кюлчета, чекмеджета, язовири, чудесии. Обругаваха най-безогледно и безпощадно всички политически опоненти. Заклеймяваха, громиха и обиждаха без свян, след което се коалираха със същите, които дискредитираха.

И сега получават всичките си низости обратно и на куп. Обаче има и една разлика - ПП сърбат публично собствените си каши, защото са били достатъчно нагли, алчни и арогантни да го подкарат съвсем без просото.

Прогнозирам, че до изборите от ПП камък върху камък няма да остане, а след изборите ще са просто един противен спомен. За ДБ е отредена друга роля - на куртизанките. 

 

Все пак нито ГЕРБ, нито ДПС искат жълтопаветни протести да им викат под прозорците. А устата на жълтопаветника най-добре се запушва с власт, с която накрая да се задави от лакомия!

Станете почитател на Класа