Национална кръгла маса на тема "Партньорства по сигурността в пост-конфликтни държави"

София /КРОСС/ Институтът за изследване на сигурността и международните отношения организира утре, 16 септември, от 10.00 часа национална кръгла маса на тема: "Партньорства по сигурността в пост-конфликтни държави: Афганистан и последствията за ЕС". На нея ще бъде представен проектът на Института за изследване на сигурността и международните отношения и консорциума от университети и институти в рамките на Седма Рамкова Програма на ЕС - социално-икономически и хуманитарни науки, на тема: "Многостранни партньорства при след-конфликтно реконструиране: ролята на ЕС".

Целта на проекта е да проучи възможностите и ролята на многостранните партньорства в политиката на следконфликтна реконструкция.
В националната кръгла маса ще вземат участие представители и експерти от Министерството на отбраната, Министерството на външните работи, Народното събрание и от академичната общност.
Началото на пресконференцията с представители на медиите е от 12.15 ч. на 16 септември 2010 г. в Информационния център на Министерството на отбраната на ул. "Раковски" № 106.

 

/ДК/

 

 


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа