Преглед на спортния печат

София /КРОСС/ "7 дни спорт": "Матеус обеща поне второ място"
Националният отбор е в кома, след като Мъри го набута с две загуби за два мача. Новият селекционер Лотар Матеуе обаче е оптимист за бъдещето.- Имаме сили да завършим минимум на второ място и евентуално да участваме на европейското. За целта трябва да работим здраво. Аз ще направя това, започвам веднага - бяха първите думи на Матеуе като селекционер. Дебютът на немеца ще е на 8 октомври срещу Уелс в Кардиф. - Нямам търпение да водя България -призна Матеуе. -Имам малко време до мача, но ще се справя в движение. За този мач специално ще се посъветвам с хората в БФС. Те ще ми кажат кои футболисти са във форма. - Голям мераклия е - похвали немеца президентът на БФС Борислав Михайлов.

 

"7 дни спорт": "Тарифа: 10 000 лв. за бой на съиграч"
Свиването между съотборници в ЦСКА вече ще струва 10 000 лв., обявиха тарифата от ръководството. Поскъпването е предизвикано от сбиванията между италианците Акуаро и Тибони онзи ден и между Спас Делев и Коста Стоянов миналата седмица в Истанбул. Двете боксови двойки са наказани с по 2000 лв. глоби.

 

"7 дни спорт": "Знаем си номерата"
Едно време построили жк "Люлин", за да види българинът, че и на Запад се живее зле. Същият виц става днес във футбола. Боби Михайлов доведе Лотар Матеуе. Защо? За да види българинът, че и треньор от Запад не може да ни оправи. Нищо че германецът е щедър на обещания и ни слага поне втори вгрупата. Че няма да сме втори, няма да сме. Матеуе че няма да изкара повече от година, няма да изкара. През това време обаче едни хора ще усвоят едни пари. Ще станат едни трансфери. Едни ще играят в националния, други няма да играят. Така де, нали играем в един цирк. И си знаем номерата.

 

"Меридиан мач": "Матеус: Ще ви класирам"
Бербатов сам ще реши дали да се върне, каза новият национален селекционер
Германската легенда отар Матеус даде вчера първата си пресконференция като селекционер на националния отбор. На нея той заяви, че ще направи всичко възможно да класира България на Евро 2012.

 

"Меридиан мач": "Зума напуска Локомотив (Пд)"

Христо Бонев ще напусне треньорския пост в Локо (Пд) заради здравословни проблеми, научи "Меридиан Мач". Зума най-вероятно ще се оперира в Германия и възстановяването няма да му позволи да води отбора. Бонев споменал пред играчите, че най-вероятно мачът през уикенда ще е последният за него. Според слуховете негов наследник може да бъде доскорошният национален селекционер Станимир Стоилов.

 

"Меридиан мач": "4 бона струва боят в ЦСКА"
Побойниците в ЦСКА Джузепе Акуаро и Кристиан Тибони бяха глобени c по 2000 лева, което е 10% от месечните им заплати. Освен това те са имали среща със собственика на клуба Димитър Борисов, който ги е призовал да не петнят повече имиджа на отбора. В ЦСКА обаче се застраховаха срещу подобни изцепки, които зачестиха напоследък. Нови шамари между футболистите на "червените" ще струват по 10 000 лева, което се очаква да респектира сериозно играчите.


Вестниците пишат...

Из регионалния печат

/АБ/

 


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа