СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Извадиха мишока Прокопиев от подземния гараж на Нова! Босът на "Капитал" бяга панически с джип "БМВ"!

Медийният бос и идеолог на кръга "Капитал" Иво Прокопиев бе изваден по полукриминален начин от Нова телевизия, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието. Скандалният бизнесмен бе преведен с помощта на охраната от подземния гараж на сградата, за да не се натъкне на въпросите на десетина журналисти.Преди това Прокопиев прекара повече от час в Нова телевизия, въпреки че участието му бе приключило още преди час.

През това време издателят на жълто-кафяви медии трескаво е търсил начин да се измъкне необезпокояван от Нова телевизия, където му бяха задавани единствено удобни въпроси.

Преди минути Прокопиев все пак е решил да напусне сградата на Нова, но го е направил през подземния гараж. Джипът му БМВ X5 буквално е прехвърчал пред многобройните фотоапарати и камери на репортерите.

Без отговор останаха истинските въпроси, които Ани Цолова и Виктор Николаев му спестиха, а именно - какво смята за криминалната приватизация на неговия ментор и политически баща Иван Костов, как е придобил едно от най-апетитните държавни предприятия "Каолин", защо е лапнал на безценица винпром "Дамяница", където само бутилковата наличност е струвала в пъти по-скъпо от продажната цена?

Въпросите станаха особено актуални, след вчерашното изявление на премиера Борисов, че предстои цялостна ревизия на криминалните приватизиционни сделки издършвани от началото на прехода.

Проверките ще се извършват съвместно от екипи на ДАНС и МВР и ще бъдат безмилостни!

Станете почитател на Класа