Кауфланд: Качественото обслужване е наш основен приоритет

Търговската верига отговаря на въпроси на агенция "КРОСС".

 

1. От колко време системата е била в неизправност?

Техническият проблем във възникналата ситуация се изразява във временно повреден кабел, служещ за зареждане конкретно на везната, на която са били измерени продуктите на клиента. Тази временна неизправност е засегнала единствено въпросното устройство, а не цялата система във филиала.

2. Колко разминаващи се бележки е имало? 

Категорично ви уверяваме, че по никакъв начин не сме злоупотребили с доверието на клиентите.

3. През какъв период от време се тества за грешки? 

Цената, коректно обявена на витрината, съвпада напълно със съответната крайна цена в касовата бележка, т.е. клиентът, решил да закупи конкретната стока от свежата витрина, е бил правилно информиран за нейната актуална цена. Разликата, която клиентът е установил при покупката, се дължи на маркирането на продуктите на везната, за което поднасяме извинения.

4. Имало ли е случаи на подобни оплаквания и преди, в кои обекти?

При извършената още вчера проверка от страна на Комисия за защита на потребителите са взети и използвани същите продукти като закупените от клиента. Самата проверка на надзорния орган установи, че везните в обекта работят коректно.

5. Колко бързо се отстраняват такива грешки, за да не се чувства клиентът излъган?

Кауфланд не прави компромис с прозрачността и коректното отношение към потребителите, а доверието на клиента е от първостепенно значение за нас. Затова всеки ден проверяваме изправността на устройствата в нашите обекти, а в случай на техническа неизправност, работим с най-висок приоритет за нейното незабавно отстраняване.

Всяко наше действие се ръководи от удовлетвореността на клиента. Качественото обслужване е наш основен приоритет, затова предоставяме на нашите клиенти възможността безпроблемно да върнат закупени стоки срещу възстановяване на тяхната парична стойност без посочване на конкретна причина, добавяме една година гаранция към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди, даваме гаранции за бързо обслужване на каса, за свежест и много други.

Станете почитател на Класа