ГЕРБ крие данните за раждаемостта в България?

Всяка година на 2 или 3 януари излизат данните за това колко деца са родени през изминалата година, колко граждани са умрели, колко са емигрирали и какъв е отрицателният естествен прираст на България. Тази година обаче това не се случи. Аз реших да потърся лично тази информация и отидох до Министерството на здравеопазването и Националния статистически институт. От първата институция ми казаха, че нямат данни за раждаемостта и смъртността, защото още не били питали болниците в страната. Това е лъжа – всеки ден болниците дават сведения за това колко са родените и умрелите в тях, като данните се предоставят както на общинските служби, така и на министерството. От НСИ ми казаха, че и те нямат данните, като щели да разполагат с тях най-рано през май. Това също е лъжа – всички статистики на общинските служби ГРАО от страната се изпращат всеки ден в София.

Защо управляващите крият данните? Защото според неофициалната информация, с която разполагаме, родените деца през миналата година са 42 000 – с 13 000 по-малко от 2018 г. Умрелите са 130 000 – с 12 000 повече от 2018 г. Емигриралите са между 40 000 и 70 000. Общо населението на България през 2019 г. е намаляло приблизително с около 120 000 – 150 000 души. За сравнение според официалната статистика за 2018 г. спадът на населението е бил от 50 000 души.

Тези данни са неофициални и са непроверени, но са изключително плашещи. Демографската катастрофа в България вече се превръща в демографски апокалипсис. През последните 10 години при управлението на Бойко Борисов и неговите присъдружни метастази (ВМРО, НФСБ, Реформаторски блок, Воля и др.) населението на България е намаляло с почти 700 000 човека. Това са 4 пъти повече от всички жертви, които даваме в петте войни за национално освобождение и обединение на България от Априлското въстание насам.

Ето защо ГЕРБ и ВМРО крият тези данни. Въпросът е докога и дали ще се опитат да ги фалшифицират? И най-вече дали и кога ние българите ще отворим очите си за истината – че режимът на Бойко Борисов убива България и българския народ.

 

 

 

Станете почитател на Класа