12 000 eвро глоба грози Левски

Летищните власти в Баку, след като сътвориха сериозен скандал, след като не пускат Левски да излети за София заявиха на „сините” ръководители в лицето на Тодор Батков и Константин Баждеков, че клубът трябва да заплати глоба от 12 000 евро затова, че не е излетял на време. Според заповед на президента на Азербайджан Алиев има забрана за полети след полунощ местно време. Исканата сума от 12 000 евро нервира и без това вбесените шефове на Левски. По всичко изглежда, че „сините” ще трябва да престоят до 7 часа местно време в зона от летището в Баку, където няма дори и тоалетни.
Тодор Батков продължава с телефонните разговори, но към този момент няма промяна заповедта за забрана за излитания, съобщава "Дарик радио".
Много недоволен от ситуацията е и старши треньорът Ратко Достанич, който мисли как всичко това, което се случва на летището ще се отрази на отбора на мача за Суперкупата на България в събота срещу Литекс. Именно заради мача в събора Левски не пожелаха да имат втора нощувка в Баку.
Ратко се притеснява, че футболистът ще бъдат изморени не само от мача, а и от това, което се случва на летището, а и денят сряда ще бъде загубен, ако трябва да се лети рано сутринта.

/Агенция Фокус/

Станете почитател на Класа