Караянчева: Който не харесва пътищата на Борисов, да ходи пеша

Председателят на парламента Цвета Караянчева посъветва критиците на управлението на Борисов да ходят пеш щом не харесват магистралите му.

Това стана по време на среща с актива на ГЕРБ в Лом, където тя държа реч:

„Ми инфраструктурата, която се прави?! Щот някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: „Ама те не стават“. Що не ги направихте вие, като не стават. Що не ги направиха, а сега критикуват. Метрото –отиват протестират срещу лошия Бойко, качва се на метрото и се прибира вкъщи. Хо̀ди пеша, бе! Хо̀ди пеша! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни!“.

Междувременно при пристигането си в Лом, жителите на бедното градче останаха шокирани, след като видяха грандиозния кортеж от НСО на председателката на парламента.

Караянчева блесна и с други приказки по адрес на лидера на „Да, България“ Христо Иванов. „Той не ходи по селата, защото било под тяхното ниво, защото там пък няма интернет. Там няма как да се качиш на лайфа и да пускаш, нали лафове и три приказки. И да се бориш. Тя таз борба по фейсбука е най-силната борба. Мога да го закарам поне във сто села в Кърджали, дето няма интернет“.

Пред партийната структура Цвета Караянчева подчерта, че докато представителите на ГЕРБ са сред хората, разказват им за направеното и изслушват проблемите им – партията ще е първа политическа сила. „Вижте градовете, вижте селата. Те са преобразени. Без значение какво ще кажат нашите опоненти – направеното остава“, завърши председателят на Народното събрание.

Станете почитател на Класа