Арестуван е Красимир Маринов-Големия Маргин

Арестуван е Красимир Маринов-Големия Маргин, съобщи специално за БГНЕС градският прокурор Николай Кокинов.
Той не уточни къде е станало това, като допълни, че се очаква да бъде арестуван и брат му - Николай Маринов-Малкия Маргин.
БГНЕС припомня, че днес следобед специалните части на МВР баретите провериха офиси в бизнес сградата на застрахователна компания „Бул Инс“ срещу столичния хотел „Кемпински - Зографски“, предаде репортер на БГНЕС.
Сградата се намира на бул. „Джеймс Баучър“ и стана известна, след като в един от асансьорите й беше беше взривен босът на СИК и съдружник на братята Маргини Стоил Славов. Проверките започнаха само няколко часа след показното убийство в центъра на столицата на радиоводещия Боби Цанков. В офис сградата се намират офисите на братята Маргини. Според БНТ преди години Боби Цанков е успял да излъже и братя Маргини с 400 000 лева. "Това беше човек, който беше готов да предаде всеки един", каза още репортерът на БНТ по повод убийството на Боби Цанков. Операцията е приключила малко след 17 часа. Маргините не бяха открити при обиска в офисите им. В момента продължава акцията на полицията в "Царско село". Една от основните версии за убийството на Боби Цанков е, че е резултат от борбата между престъпни групи за преразпределение на наркопазара.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа