Втори ден София е тотално блокирана

От вчера сутринта всички основни булеварди и най-вече Околовръстното шосе в София са напълно блокирани. В продължение на часове хиляди шофьори останаха блокирани в колите си, предаде репортер на БГНЕС.
Блокадата по пътищата около и в града започна още вчера сутринта когато от Горубляне до Орлов мост 15-те километра по Цариградско шосе се изминаваха за около 2 часа. Отсечката до Владая бе още по-трагична - тя остана блокирана до късно през нощта. В същото време над 100 тира бяха отклонени на Околовръстното шосе около Бояна за да не блокират тотално изхода от града. Стотици граждани прекараха по 5-6 часа часа в колите си докато движението през Владая се нормализира.
Малко преди 20 часа снощи бе затворен и пътя към София още от Драгичево. Малко след 1.00 часа тази сутрин полицията започна да пропуска част от автомобилите. Както през изминалия ден така и тази сутрин почистваща техника и снегорини не се виждат. Синоптиците и този път предупреждаваха още от миналата седмица, че от неделя се очаква рязка промяна на времето и снеговалеж. /БГНЕС/

Станете почитател на Класа