Цветанов: Искам да има системна борба срещу организираната престъпност

Аз мога да кажа, че съм доволен от всички служители на МВР, които работят на територията на цялата страна и за всичко това, което правят, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов във Варна, предаде кореспондентът на БГНЕС.
Аз не ги деля по области и по градове, аз искам да има една системна борба срещу организираната престъпност на територията на цялата страна. С тези думи той коментира проведената във Варна операция „Медузите”. Цветанов допълни, че „Монополите”, „Октоподите”, „Медузите” трябва да бъдат разбити и заяви, че 20 години са достатъчен срок, който сме търпели, но повече това няма да продължава.
Вицепремиерът коментира и обвиненията от страна на БСП – Варна, че операция „Медузите” е политически акт с думите „Това е угодно като защитна реакция”. На въпрос дали очаква още арести на общински съветници във Варна Цветанов отговори „Всичко очаквам. Зависи от работата, която се свърши”.
Министърът на вътрешните работи присъства днес във Варна на церемония по предаването на символичния ключ на Сдружени спортни клубове „Черно море“ от премиера Бойко Борисов на председателя му Симеон Варчев. По-късно той разгледа с другите официални лица американския военен кораб „Джон Хол”. Визитата бе по покана на посланика на САЩ у нас Негово Превъзходителство Джеймс Уорлик. След това, по покана на народния представител Павел Димитров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Аню Ангелов присъстваха на откриването на новия областен клуб на ПП ГЕРБ – Варна, на ул. „Сан Стефано” № 22.

/БГНЕС/

Станете почитател на Класа