The Prodigy и Gorillaz Sound System са хедлайнери на Spirit of Burgas

The Prodigy, DJ Shadow и Gorillaz Sound System (DVJ) са хедлайнерите на таз-годишното издание на SPIRIT of Burgas, разкриха организаторите на фестивала.
Британците от The Prodigy ще забият на основната сцена в първата вечер от събитието. Преди тях подгряващи ще бъдат рок, електро и ембиънт пионерите от Apollo 440.
За втората вечер е определен култовият DJ Shadow, а на финалният ден SPIRIT of Burgas са предвидили да сбъднат мечтата на редица родни меломани, като на сцената ще се появят Gorillaz Sound System (DVJ).
Сред другите имена, които ще участват на морския фестивал през август са DJ Andy C, заедно с MC GQ (Ram Records // UK), идващи, благодарение на промоутърите от H.M.S.U.
Билетите тръгват в продажба днес. Организаторите са предвидили ограничена бройка от промоционални тридневни пасове за най-верните меломани на цена от 99 лв, като финалната дата за тях е 14 май.
Останалите цени са, както следва: еднодневен фестивален билет – 50 лева, тридневен пас – 120 лева и билети за къмпинга – 30 лева.
На входа на SPIRIT of Burgas 2010 пропуските са по 60 лева за един ден и 140 – за трите вечери.


/stand.bg/

Станете почитател на Класа