Задържаха мъж ограбил и намушкал с нож 26-годишна - ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Само за два часа служители на група “Охрана на обществения ред” установиха и задържаха 23–годишния М.П. от с. Замфирово, съобщават от пресцентъра на МВР.
Към 19.30 часа снощи в района на моста над река Огоста той нападнал с нож 26-годишна жена. Той многократно забил оръжието в стомаха й, след което грабнал дамската й чанта с документи, мобилен телефон, дебитни и кредитни карти и избягал. Веднага след получения сигнал за престъплението били организирани оперативни и заградителни действия, пострадалата била откарана в болница. Така малко по-късно, в района на автогарата белезниците щракнали върху ръцете на М.П. При извършения днес втори оглед близо до мястото на престъплението служителите на реда открили и ножа му. М.П. е криминално проявен, с 12 присъди, срещу него има заведени 31 заявителски материала. Вчера той бил освободен от затвора във Враца, където излежавал присъда за блудство. Задържан е в полицейския арест, предстои искане на прокуратурата за удължаване на мярката му за задържане за 72 часа. Образувано е досъдебно производство.
Както по-рано днес БГНЕС съобщи,26 годишната жена е нападната и прободена с нож в корема. Откарана е в Спешно отделение на местната болница с опасност за живота./БГНЕС

Станете почитател на Класа