Задържаха обявен за общодържавно издирване с прякора Животното

Варна /КРОСС/  Криминалисти от Варна задържаха обявен за общодържавно издирване. Обявеният за общодържавно издирване Р.В. /34 г./ - Животното от София е задържан при проведена специализирана полицейска операция на «Криминална полиция» от ОДМВР-Варна и колегите им от София, съобщиха от МВР.

Той бил засечен снощи около 19.00 часа в района на Аспарухов мост, докато пътувал в автомобила си. С него бил и братовчед му. Р.В. е издирван от Главна дирекция досъдебно производство от 24.04.2009 г.във връзка с повдигнато му обвинение за незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

На този етап е изяснено, че двамата били наели частна вила в кк "Златни пясъци", където Животното се е укривал. Преди задържането му той и родственикът му пътували до Обзор. Автомобилът, с който са се придвижвали е "Фолксваген Тигуан" и цената му е над 60 000 лв.
Пред криминалистите задържаният обяснил, че не работи, защото е пенсиониран по болест. В колата са открити 8 мобилни телефона, лични документи и втора лична карта със снимка на издирвания и чужди имена. Работата по документирането на случая продължава.

/КП/


Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа