Татяна Дончева разкритикува листите на БСП

Татяна Дончева,член на БСП, разкритикува изборните листи на партията. Тя отказа да приеме, че в партията настъпват промени и заяви, че в реденето им няма никаква логика. "Обновлението на партията, по начина, по който се случва, може да се сложи в кавички", заяви тя. И допълни, че БСП показвала, че е склонна да игнорира мнението на хората.

Според Дончева проблемът на БСП е, че в партията членуват "много възрастни и ниско образовани хора". Тя допълни, че от 1999 година БСП показва на избори винаги по - ниски резултати от очакваните.

Дончева  коментира и бъдещето на БСП, ако остане извън властта още 4 години. Тя припомни притчата за прилива и отлива. "БСП отказа да извади нови лица през 2009 година и сега нямаше да има проблем с Руменовците, а щеше партията да им намери подходящи позиции, които щяха да удовлетворяват и двете страни", каза Дончева.

Според нея бъдещето на БСП не е добро, защото партията  няма да влезе в следващото управление на страната. Според нея дори социалистите да спечелят с един мандат повече, Сергей Станишев пак ще излезе да каже, че БСП е спечелила изборите.

Дончева коментира и темата с повдигнатите обвинения срещу Мирослав Найденов. По думите й, той отдавна е ходил по въже. Тя определи бившият земеделски министър като жертва. "Мирослав Найденов ще бъде разследван и това е животът. Наближават изборите и е време Цветан Цветанов да излезе и да каже - който е разследван, ние сме го дали".

Станете почитател на Класа