Ще имаме 25 депутати, убеден е Яне Янев

Днес РЗС е по-силна от всякога, защото сме убедени в успеха си и сме убедени, че ще имаме минимум 20 – 25 народни представители. Това каза председателят на ПП РЗС Яне Янев на V редовен конгрес на партията в неделя, предаде „Фокус”. Без нас, не може да бъде съставено дясноцентритско правителство, убеден е Яне Янев.
РЗС иска да спре порочната практика за купуване и продаване на гласове. 20 - 50 лв. нищо не значат пред съдбата на хората, смята лидерът на РЗС. Ако РЗС е в изпълнителната власт, ще се случи това, което не се случи през последните 2 десетилетия – да има съдени и осъдени, да има икономически растеж, каза още Яне Янев.
Трябва ново законодателство в здравеопазването; НЗОК - да бъде разформирована. Искаме да се въведат семейните здравни талони, посочи в речта си Янев.
Земеделието ни трябва да произвежда чиста и истинска земеделска продукция, за която само бленуваме, защото повече продукти са внос и голяма част от тях са вредни за здравето ни. Трябва да ограничим вноса на вредни храни до краен предел. РЗС е за фермерски тип земеделие. Ще заложим на средни тип ферми, които дават качествена продукция. Как не ги е срам определени политици да излизат пред народа и да говорят за българските земеделци?, риторично попита лидерът на РЗС. Знаете ли кой допусна да няма нито една защитена марка и марките ни да са затрити - Пръмова. Кой затри 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй" - пак другарката Пръмова. Тя е тръгнала да ни убеждава, с Даниел Вълчев, че имат нови лица; ако това са нови лица, тури му пепел, коментира още Яне Янев.

Станете почитател на Класа